takze,este raz dakujem za riesenie prveho problemu.Subor som odstranil.Este mam vsak jeden problem,ktory tiez suvisi z vyrusmi(aspon si myslim).Pri skanovani s klamav,mi ukazuje 22 vyrusov/problemov.Vsetky postihnute subory su pomenovane ,,encrypted.zip,,cize zakodovane a pod kolonkou status,su oznacene,,loose,,.Skusal som to dat do karanteny,ale vyhadzuje mi pri kazdom okno,,there was problem quarantining(nazov suboru).Chek your diskspace,the permissions on your quarantine location and whether a file with the same name already exists in the quarantine,,.Viem si ten prikaz precitat,len mi nie je jasne kde si mam skontrolovat ten diskspace,a povolenie na lokaciu,a ci file uz existuje v karantene.Samozrejme som do karanteny pozrel ,ale je prazdna.Chcel by som sa aj spytat ,o co presne ide,pretoze z linuxom este len zacinam a okrem par aplikacii,som nic nestahoval.Vela s tych suborov suvisi s openoffice,ale este som s tym programom ani nemanipuloval a bol v linuxe od instalacie.Instaloval som linux z oficialneho ubuntu cd.Snazil som sa najst odpoved na webe ,ale nenasiel som nic co by mi problem objasnilo a pomohlo odstranit.Zatial dakujem.