Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace Ubuntu - nejde Windows  (Přečteno 2197 krát)

AMDman

• Návštěvník
Instalace Ubuntu - nejde Windows
« kdy: 18 Dubna 2010, 20:20:11 »
Nainstaloval jsem Ubuntu 9.10 podle tohoto návodu: http://wiki.ubuntu.cz/Pr%C5%AFvodce%20instalac%C3%AD a zvolil jsem možnost "Nainstalovat je vedle sebe a vybírat mezi nimi při každém spuštění" (Měl jsem tam Windows 7 a nechtěl jsem o ně přijít), tak jsem to všechno nainstaloval po restartu naskočilo menu, kde jsem si vybíral mezi Ubuntem a Windows 7, vše fungovalo, po otestování jsem si spustil Windows 7, chvíli jsem hrál a po chvíli se mi to začalo sekat tak jsem hru vypnul, zjistil jsem, že mi nejde ani internet, tak jsem restartoval PC, v nabídce jsem vybral Windows 7, začalo to načítat a po chvilce to spadlo a znova se to zrestartovalo, nefunguje nouzový režim, ani obnova, jediný co funguje je Ubuntu, zkoušel jsem přeinstalovat Windows 7, ale instalace mi vůbec nenajde Pevný disk, co s tím mám dělat ? Myslím asi, že se mi přeformátoval Pevný disk a instalace Windows ho teď nevidí, máte s tím nějaké zkušenosti, jak to znovu naformátuji ?

Šuohob

• Závislák
Re: Instalace Ubuntu - nejde Windows
« Odpověď #1 kdy: 18 Dubna 2010, 20:25:13 »
to proc ti poprve nesel win nevypada na chybu ubuntu. Jak to myslis, nenajde pevny disk? snazis se win nainstalovat na tu samou partition, na ktere byli drive a nejde to?
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

AMDman

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Dubna 2010, 20:39:16 »
Přesně tak, prostě jako kdyby tam nebyl.

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
« Odpověď #3 kdy: 18 Dubna 2010, 20:50:17 »
Jestli nikdo nepřijde s něčím kreativnějším, dej tady zatím výstup z boot_info_scriptu.
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.