Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problém s tiskárnou samsung clp 315 (Kubuntu 9.10)  (Přečteno 1180 krát)

Neo

• Aktivní člen
  • *
problém s tiskárnou samsung clp 315 (Kubuntu 9.10)
« kdy: 15 Dubna 2010, 10:37:26 »
Ahoj potřeboval bych pomoct s následujícím:
mám tiskárnu samsung clp 315 a vlastně všechno funguje. Jen jsem jednou potřeboval vytisknou 6 kopií barevného plakátku v programu Okular.
Od té doby mi to vždy tiskne 6 barevných kopií bez ohledu na to co jsem nastavil.
Tedy pokud otevřu dokument (OO.o nebo Okular) a ručně změním počet kopií z 6 na 1 tak to vytiskne 1, ale při příštím otevření toho dokumentu je tam zase nastaveno 6 kopií.
Zkoušel jsem vše co mě napadlo, tedy v nastavení systému - nastavení tiskárny - možnosti (tam je nastavená 1 kopie) stejně to tiskne 6; také jsem tu tiskárnu odstranil a po nové instalaci to tiskne zase 6 kopií. Pokud to změním stejným způsobem v Okular (tam kde jsem původně nastavil těch 6) tak to po novém otevření dokumentu je zase na 6.
Napadá někoho něco?

Ubuntu 17.04.

Neo

• Aktivní člen
  • *
Re: problém s tiskárnou samsung clp 315 (Kubuntu 9.10)
« Odpověď #1 kdy: 29 Dubna 2010, 16:47:01 »
Chápu, že je to nezajímavé téma, ale já na to v práci narážím skoro každý den  :P , tak se chci připomenout.
Mezi tím jsem zjistil, že když v pokročilém nastavení tiskárny (v OO.o) nastavím dvě kopie tak to tam zůstane. Když ale nastavím 1 tak je tam při novém otevření stejného dokumentu zase nastaveno dvě kopie.
Opravdu nikoho nenapadá co s tím?
Co nevidět nainstaluju 10.04 tak to pak snad zase bude dobrý a dám si pozor, že nesmím nastavit víc kopií - naštěstí tu máme kopírku, ale je to trochu pakárna.
Ubuntu 17.04.

ladarozan

• Stálý člen
  • **
Re: problém s tiskárnou samsung clp 315 (Kubuntu 9.10)
« Odpověď #2 kdy: 30 Dubna 2010, 19:16:58 »
Jakým tisknete ovladačem? Stáhnul jsem si software od výrobce a vše je OK. Jmenuje se to SamsungSmartPanel .

AMD A4-5300, Hauppauge HVR-4000, Ubuntu 12.04, Windows 8
-Tablet Protab26 a Toshiba AT10 Android 4.3.1
-Asus EEE1000H,WinXP

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.