Domů
Ubuntu CZ/SK
Wiki
Komunita
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Prosíme
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
nastálo
Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Fórum Ubuntu CZ/SK
»
Ostatní
»
Archiv
»
Counter Strike non steam
« předchozí
další »
Tisk
Stran: [
1
]
Autor
Téma: Counter Strike non steam (Přečteno 4573 krát)
hlopik
Návštěvník
Counter Strike non steam
«
kdy:
13 Srpna 2006, 21:55:09 »
zdravim vas.. no som v celku linuxova lama tento vikend som formatoval disk a konecne som dal ubuntu vacsinu disku a XPckam 15gb.. ale mam drobny problemik ktory ma uz zacina celkom mrziet.. cely vikend sa snazim rozbehat counter strike non steam..skusal som cez wine z repozitarov vsetko v pohode ale slo mi len softwareovo neslo zapnut opengl.. potom winex330 z cvs.. ani som sa nedostal k instalacii CD lebo mi to stale vypisovalo nejake chyby (a ten adresar ktory sa tvari ako drive_c bol prazdny neviem ci to tak ma byt ale vo wine tam bolo zopar suborov.. mozno to tak ma byt ja neviem som lama
potom som skusal nejake cedegy ale tiez sa mi to velmi nepodarilo.. prepacte ze vas otravujem s tymto ked su na nete aspon 3 howto ale uz fakt neviem co robim zle.. ak by sa nasiel niekto kto by mi s tym helfol (icq skype irq toto forum hociako) tak by som bol velmi happy.. aj by som napisal nejake skromne howto pre ostatnych sikovnych beznadejnych ludi ako som ja.. prepacte mi a dakujem..
«
Poslední změna: 08 Prosince 2007, 14:07:43 od Anna Taliánová
»
IP zaznamenána
Robert
Stálý člen
Counter strike non steam a hlopikovo zufalstvo :)
«
Odpověď #1 kdy:
13 Srpna 2006, 22:55:33 »
v první řadě si ověřit zda je funkční openGL. tedy správně nastavené binární ovladače Ati či nVidia. tady na foru, na wiki a všude kolem tisíckrát řešeno.
IP zaznamenána
hlopik
Návštěvník
«
Odpověď #2 kdy:
13 Srpna 2006, 23:00:23 »
opengl na 1000% mam
IP zaznamenána
Antonín Daněk
Aktivní člen
«
Odpověď #3 kdy:
14 Srpna 2006, 14:41:14 »
Otázka trošku mimo, steam CSko (ktery mam koupeny) asi na wine nerozjedu coz ? Cili abych mohl hrat na steam serverech. Ja jen abych se s tim kdyztak nesral, to si radsi obcas kvuli tomu CSku hoopnu na wokna.
IP zaznamenána
http://blog.antonindanek.cz/index.php5?clanek=ubuntu-linux-pro-lidi-skvely-operacni-system-zadarmo
http://blog.antonindanek.cz/index.php5?clanek=konfigurujeme-a-instalujeme-ubuntu-k-obrazu-svemu
http://blog.antonindanek.cz/index.php5?clanek=beryl-jeden-moc-pekny-3d-desktop-pro-linux
nikola
Stálý člen
«
Odpověď #4 kdy:
14 Srpna 2006, 15:19:52 »
Steam (potažmo CSS) běží pod Cedegou od verze 4.4.3 výše (vyzkoušeno
).
IP zaznamenána
huhuhu
Návštěvník
«
Odpověď #5 kdy:
23 Října 2006, 21:34:47 »
steam fachci i pod wine, jen se pak csko musi spoustet s nejakymi parametry, wine je ale mnohem pohodlnejsi
IP zaznamenána
save the tree , burn the book
pepo
Návštěvník
«
Odpověď #6 kdy:
16 Listopadu 2006, 18:51:23 »
Chcem Hrat
IP zaznamenána
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Ubuntu CZ/SK