Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Tlačítka minimalizace, maximalizace a zavření se přesunuly vlevo(10.04).  (Přečteno 3707 krát)

gb

• Aktivní člen
  • *
Dobrý den,
po přechodu(upgrade) z 9.10 na 10.04 se i přehodili talčitka doleva. Je to celkem protivný. Dá se toho nějak zbavit?

Před tím mám pocit jsem měl puštění extra efekty. Teď mi pustit nejdou. Takže to mám bez efektů. Tedy kromě tohoto. :-/

Nějaká idea?

Díky za info GB

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
Hledat na fóru:

Kód: [Vybrat]
gconftool-2 --set /apps/metacity/general/button_layout --type string "menu:minimize,maximize,close"
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

gb

• Aktivní člen
  • *
Děkuji za poradu. Úprava pomoci gconf-editor zafungovala bezchybně. Vyhledával jsem spíš tento problém v souvislosti s přechodem. Přece jenom je to sice vidět, ale něco to musel způsobit.

Problém vyřešen.

Michal "Tylnesh" Kohútek

• Administrátor fóra
  • Stálý člen
    • Lords Of Tech
Děkuji za poradu. Úprava pomoci gconf-editor zafungovala bezchybně. Vyhledával jsem spíš tento problém v souvislosti s přechodem. Přece jenom je to sice vidět, ale něco to musel způsobit.

Problém vyřešen.

No, súvisí to s prechodom, keďže je to tak defaultne prednastavené v 10.04... Mnoho ľudí sa na to sťažuje (pre mňa nepochopiteľne, je mi jedno kde sú a na tlačítka vľavo som si už natoľko zvykol, že i v témach, ktoré ich majú napravo som si ich presunul), ale Canonical poskytol pár pekných argumentov, prečo to tak je...
https://lordsoftech.com

Registered Linux User #506395

--- Smartphone 0: Apple iPhone 13 Pro
--- Laptop 0: Apple Macbook Air M1
--- Laptop 1: Dell Latitude 5440
--- Laptop 3: Tuxedo InfinityBook Pro 14 Gen7
--- Workstation: Ryzen 7 2700X, RX 5700XT, 32GB RAM
--- Other: Niekolko kusov od kazdeho vydaneho variantu Raspberry Pi, VisionFive 2, apod.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.