Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vyber notebooku s linuxem  (Přečteno 6920 krát)

Pavloper

• Aktivní člen
  • *
Re: Vyber notebooku s linuxem
« Odpověď #25 kdy: 03 Června 2010, 17:44:06 »
nikdo nema dalši nazor ?

novas33

« Odpověď #26 kdy: 03 Června 2010, 18:56:16 »
nikdo nema dalši nazor ?
Ahoj,
Já mám HP Presario CQ61 230-EC.Nemusíš nic doinstalovávat,jde všechno po instalaci,akorát asi bude problém ho koupit bez Win,ale to jsem nezkoušel.Pak jsem Win stejně smazal,ale možná,že sehnat bez OS půjde.Cena kolem 12000.-
Ubuntu 18.04 LTS

Pavloper

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 03 Června 2010, 19:51:12 »
njn vedčinou davaju k tomu 7čku .. ale je to zaujmave s tym AMD som ani neuvazoval ze notebook s amd volako ako samozrejmost berem ten intel :D , jaky je rozdiel prosim vas ked volado piše ze ma integrovanu grafiku a s vlastnou pameťou :D ked oboje je len na MB nalisovane :D však to je len slovna hračka ,  a možno že volaky prilisovany modul to ma nie ?
lebo mna takto dostali v jednom e-shope , dali tam že externa grafika , a pritom je to len grafika s vlastnou pameťou dneska to už maju opravene ale no :D

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
« Odpověď #28 kdy: 04 Června 2010, 04:30:38 »
"diagnoza a oprava chyby" bude trvat 14dni (coz je pro me smrt - komp me zivi) a ze mi nedovoli si nechat hdd doma (rofl),
Kdybych z nejakeho duvodu mel mit jen jeden notebook - jenze ja jsem asi nejak zatizeny na sbirani tabletu:) - tak jdu do Dellu. Resim s nima spoustu notebooku nasich zakazniku - druhy den prijedou kam si reknu (a je jedno ze v Praze nahlasim zavadu co jsem diagnostikoval a ze chci druhy den chci technika mit v Bratislave), opravi na miste (at je to vymena desky, displeje nebo jina prkotina) nebo si jen necham poslat kuryrem novy hdd i s tim ze stary poslu zpet az si z nej obnovim data. Proste bezkonkurencni servis pri kterem nema cenu resit jestli se jim nejaka serie notebooku nepovedla a odchazeji zakladni desky.
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.