Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: RE: nezobrazí se video a online hra v prohlížeči internetu  (Přečteno 1370 krát)

Roman Čuřík

• Návštěvník
Zdravím pánové  měl bych dotaz. Z aktualizoval jsem na vyšší verzi ubuntu a objevil se mi problém z otevřením některých online her ktere mi pod 9.10 ubuntu šli v pohodě a tady ani náhodou zda by mi někdo neporadil. Zkusil jsem do firefoxu 3.5 nahrát všechny pluginy  adobe, flash player a nic .Co by tomu mohlo chybět či jak zvýším na 3.6.3 firefox. moc děkuji.

aloisam

• Host
Re: RE: nezobrazí se video a online hra v prohlížeči internetu
« Odpověď #1 kdy: 07 Června 2010, 09:21:19 »
po přechodu bys měl mít 3.6.3.. Pokud jde o přehrávače flashe tak pokud sis instaloval jiný, zas je odstraň, měl by být v systému jen jeden..

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #2 kdy: 07 Června 2010, 23:47:14 »
Ubuntu od verze 10.04 výše bojkotuje hry, čímž se z něj pomalu ale jistě stává vyspělý operační systém.

Roman Čuřík

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 10 Června 2010, 20:44:59 »
Tak jsem to vyřešil trochu jinak páč se mi to s aktualizování z netu  hádalo  koupil jsem si distribuci 10.04 v knihkupectví a naistaloval a vše pak bylo ok. Vím že tento postup není moc Linuxácký.

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #4 kdy: 11 Června 2010, 00:17:10 »
Tak jsem to vyřešil trochu jinak páč se mi to s aktualizování z netu  hádalo  koupil jsem si distribuci 10.04 v knihkupectví a naistaloval a vše pak bylo ok. Vím že tento postup není moc Linuxácký.

Naopak! Koupit distribuci linuxu v knihkupectví je naprosto stylové a vrcholně chvályhodné!
Gratuluji a K++ :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.