Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: chyba při přechodu na stránku  (Přečteno 786 krát)

romanjaros

• Návštěvník
chyba při přechodu na stránku
« kdy: 02 Července 2010, 19:47:32 »
dobrý den, napsal jsem si php sctipt. Jde o to, že do formuláře, kliknu a napíšu text po kliknutí na tlačítko se mi stránka aktualizujr, neběhne na index, ale já potřebuji aby neběhla na stránku, kterou jsem zadal do kodu jako action="...". Jde mi to jen v prohlížeči elinks, ale ve firefox a chrome to nejde, nevíte de je chyba ?

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Re: chyba při přechodu na stránku
« Odpověď #1 kdy: 03 Července 2010, 09:53:29 »
dobrý den, napsal jsem si php sctipt. Jde o to, že do formuláře, kliknu a napíšu text po kliknutí na tlačítko se mi stránka aktualizujr, neběhne na index, ale já potřebuji aby neběhla na stránku, kterou jsem zadal do kodu jako action="...". Jde mi to jen v prohlížeči elinks, ale ve firefox a chrome to nejde, nevíte de je chyba ?

Asi děláš něco blbě. Především si přečti http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,5279.0.html a pak se třeba pochlub s tím skriptem. A nech si to téma přesunout např. do http://forum.ubuntu.cz/index.php/board,47.0.html.

starenka

• Stálý člen
  • **
    • /home/starenka
Re: chyba při přechodu na stránku
« Odpověď #2 kdy: 03 Července 2010, 10:46:12 »
myslis, ze nekdo krome tebe chape. co pises? (rad poradim, kdyz to pochopim)
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.