Přeinstaloval jsem celý systém. Tedy provedl formát. Jenže problém přetrvává. Spustím PC, naběhne grub, tam vyberu Ubuntu, objeví se fialová obrazovka s kurzorem myši. Kurzor myši je úplně nehybný, asi po minutě se mi konečně zobrazí přihlašovací okno. Myš je stále nehybná. Jak jsem zjistil, tak od doby naběhnutí přihlašovací tabulky trvá to přesně 2 minuty, než se myš "odblokuje" a můžu s ní hýbat. Protože nesnáším zírání do prázdna, tak klávesnicí do přihlašovací tabulky doplním údaje a dám enter. A najednou se zobrazí hlášení " Program stále běží: Power Manager neodpovídá. Čeká se na ukončení programu. Přerušení běhu programu může způsobit ztrátu dat" a pak je tam na výběr tlačítko uzamknout obrazovku, zrušit a přesto se odhlásit. V zápětí to zmizí a naběhne hlavní plocha systému. Další obdobný problém jsem objevil u Rhythmboxu. Program spustím a 2 minuty ho nemůžu používat, nelze ovládat. Musím čekat 2 minuty než se sám "odblokuje". Může mi prosím někdo poradit v čem je zakopanej pes?
Díky