Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Rušenie od UPC  (Přečteno 2209 krát)

kopancek

• Návštěvník
Rušenie od UPC
« kdy: 27 Listopadu 2006, 12:42:07 »
Ahoj, zdravím všetkých, táto téma síce s Ubnutu veľmi nesúvisí, ale...

Mam problem, PC s Ubuntu pripojené pomocou káblov k TV, k TV je pripojený kábel poskytovateľa káblovej televízie - UPC. Keď si chcem pozrieť film na TV, musím odpojiť kábel UPC od TV, pretože sa mi vlní obraz a strašne hučí zvuk, akonáhle odpojím kábel všetko beží ako má. Lenže ak je kábel pripojený k TV, ruší mi to aj zvuk na mojom PC, takze musím odpojovať aj káble od PC, čo je dosť nepraktická záležitosť. Pripájam ešte, že káble od PC k TV aj kábel UPC sú všetky odrušené. Nemá náhodou niekto podobný problém? Nevie niekto ako to riešiť inak ako neustálym odpojovaním káblov? Za všetky odpovede vopred ďakujem.
"Povedz mi, co budeme jest!"
Plukovnik potreboval sedemdesiatpatrokov - sedemdesiatpat rokov zivota, ktore plynuli minuta za minutou - aby sa dozil tejto chvile. Citil sa ocisteny, jadrny a nepremozitelny , ked odvetil:
"H0VN0."

Beetljuice

• Stálý člen
  • **
Rušenie od UPC
« Odpověď #1 kdy: 27 Listopadu 2006, 13:27:37 »
Potřebuješ mezi TV zásuvku a TV anténní kabel připojit "Galvanický oddělovač země". Jde o to, že kabelovky mají jinou zem, než běžný elektrický rozvod a dochází k vazbě mezi zemí kabelovky a el. rozvodu u tebe, protože zem PC je galv. propojena se zemí el. rozvodu.
Aj dont spíík ííngliš :)

kopancek

• Návštěvník
Rušenie od UPC
« Odpověď #2 kdy: 27 Listopadu 2006, 14:36:02 »
dik moc, vyskúšam a uvidím, že či mi to pomôže :)
"Povedz mi, co budeme jest!"
Plukovnik potreboval sedemdesiatpatrokov - sedemdesiatpat rokov zivota, ktore plynuli minuta za minutou - aby sa dozil tejto chvile. Citil sa ocisteny, jadrny a nepremozitelny , ked odvetil:
"H0VN0."

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.