Zdravím, používám firefox, Kubuntu 10.04 a od posledního přechodu na novou verzi distribuce přestal dobře fungovat můj profil firefoxu. Konkrétně nefunguje instalace nových pluginů a update starých.
Umístěni profilu je na jiném HDD v /media/Data/firefox
Zkusil sem vytvorit novy profil ve stejném umístěni abych vyloučil chybu v samotném profilu a instalace pluginu stále nefungovala.
Práva jsou tam standartní root/plugdev.
Další profil jsem nechal defaultní cestu /home/user/.mozila ... a vše funguje skvěle a to i v dalším vytvořeném profilu umístěném libovolně v home
profily jsem editoval pomoci firefox --profilemanager
Při instalaci doplňku se ve složce extensions vytvořila přislušná složka s .xpi souborem, firefox vyzval k restartu kdy veškeré .xpi soubory v teto složce rozbalí a nainstaluje. Toto se už však nestalo, .xpi soubory jsou tam dále, pluginy sou zablokované a pomůže jen dat storno na veškerou instalaci a restartovat firefox, xpi balicky zmizi a firefox funguje jako driv ale pouze s drive nainstalovanymi balicky.
A teď otázka: setkal se někdo s podobným chováním, čím by to mohlo být, jak to vyřešit popřípadě kde se zeptat lépe.