Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wine - fixme:shdocvw:bind_to_object BindToObject failed: 80004005  (Přečteno 1099 krát)

plusik

• Aktivní člen
  • *
Zdravim panové,

pokouším se rochodit jednu věc pomocí wine, ale nějak mi to nejde. jedná se o program QUNAP, tento program je podpora pro kamerové systémy (součástí je player a finder - slouží pro vyhledání zařízení). Když mi finder vyhledá kamery objeví, na tu kameru kliknu otevře se okno prohlížeče a vypíše to chybu fixme:shdocvw:bind_to_object BindToObject failed: 80004005, strejda google mi moc nepomohl, tak to zkouším tady.

cca o hodinu později.

z gruntu jsem to vzal znova a pustil se do wine, dle návodu tady na wiki jsem nainstaloval ie7 (podle výrobce, ty zařízení spolupracují jen s tímto prohlížečem).
chtěl bych se na to zařízení zalogovat, ale to nejde, tak jsem zkusil jiný router a také to nejde. heslo i login píšu na 100% správně.

15.min na to
tak pokud spustim ie7 pod root tak to jde...
« Poslední změna: 06 Září 2010, 14:26:54 od plusik »

Laethnes

• Host
Re: Wine - fixme:shdocvw:bind_to_object BindToObject failed: 80004005
« Odpověď #1 kdy: 06 Září 2010, 14:53:45 »
Sice o problému nic nevím, každopádně k tomuto; spouštět wine pod rootem je něco, co není doporučováno a je považováno za silně nebezpečné. Mj. kvůli Windows virům.

plusik

• Aktivní člen
  • *
Re: Wine - fixme:shdocvw:bind_to_object BindToObject failed: 80004005
« Odpověď #2 kdy: 06 Září 2010, 14:55:58 »
Sice o problému nic nevím, každopádně k tomuto; spouštět wine pod rootem je něco, co není doporučováno a je považováno za silně nebezpečné. Mj. kvůli Windows virům.
jj to vím...ale, už nevím jak to udělat abych to nemusel spouštět pod rootem..
a další věc, je že potřebuju do toho IE7 nainstalovat activex..a to taky nevím jak udělám

nemohl by někdo pomoct???

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.