Tak jsem tu jeste jednou a mam opet dva problemy, ktere spolu ovsem uz souvisi :-)
Chtel jsem si do panelu hodit nejake menu, kde bych mel jednotlive prvky, ktere by predstavovaly spoustece ruznych adresaru s mymi rozdelanymi projekty - velmi casto je musim otvirat, inspirovat se jednotlivyma tridama apod. a takhle bych mel k nim velice snadny pristup. Bohuzel v akci "pridat na panel" jsem nenasel nic kloudneho ba naopak to vedlo k problemu cislo dve:
Byl tam "panel vlastni nabidky" - mylne jsem se domnival, ze to bude vlastni nabidka, cili nabidka cislo 2, nezavisla, ale opak byl pravdou, kdyz jsem v te druhe zkusil oddelat "gimp", ktery jsem tam nainstaloval, odebral se i v nabidce cislo jedna ( defatulni menu , co je po isntalaci ubuntu ) a nejak ho tam nemohu vratit. Zkousel jsem ho removenout s parametrem --purge a nasledne jej znovu nainstalovat a nic, do nabidky zpatky "nenaskocil, takze otazky jsou:
1) nevedel by nekdo o nejakem sikovnem appletu, kde bych mohl do nejakeho select pole nahazet spoustece aplikaci
2) nevedel by nekdo, jak narvat zpatky gimpa do menu aplikaci?
predem dekuji za odpovedi a omlouvam se, ze vas porad zamestnavam takovymi pomerne nedulezitymi problemy :-(