Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Trhaný zvuk ve Skype Ubuntu 10.10  (Přečteno 2082 krát)

Mika.Rybanenn

• Návštěvník
Trhaný zvuk ve Skype Ubuntu 10.10
« kdy: 10 Října 2010, 16:30:59 »
Hezké odpoledne, mám problém. Nainstaloval jsem si z oficiálních stránek Skype verzi 2.1 a když volám, zvuk je trhaný a tedy nesrozumitelný, problémy pozoruje i druhá strana, ověřeno i testovacím hovorem. Zvukovou kartu mám dle Lavalys Everestu Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] je to integrovaná zvukovka. Plnou konfiguraci mého PC přikládám k tomuto příspěvku jako screen z Lavalys Everest (pořízeno ve Windows, tedy krom zobrazeného OS na screenshotu vše ostatní relevantní). V systému mám nastaveno coby zvukové zařízení u vstupu a výstupu Internal Audio Analog Stereo. V položce Hardware mám Internal Audio 1 Output / 1 Input Analog Stereo Duplex, jako profil Analog Stero Duplex. Ve Skype mám zvuk nastavený na Pulse Audio Server (local) jiné nastavení není možné na výběr. Poradil by mi prosím někdo co s tím a zda mi bude Skype fungovat? Když jsem míval starší verze Ubuntu tak bylo vše bezproblémů, od té doby se můj HW nezměnil. Děkuji za každou případnou odpověď a přeji hezké odpoledne. Vojtěch.

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 10 Října 2010, 16:35:14 od Mika.Rybanenn »

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Trhaný zvuk ve Skype Ubuntu 10.10
« Odpověď #1 kdy: 10 Října 2010, 19:53:39 »
Zksu nainstalovat z repa verzi.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
Re: Trhaný zvuk ve Skype Ubuntu 10.10
« Odpověď #2 kdy: 10 Října 2010, 23:51:21 »
Já si myslím, že je to tožná verze s tou, co už má. Možná by stálo za úvahu nainstalovat pavucontrol, tam vše řádně nastavit, ve Phononu dát na první místo Pulse. Jinak nevím.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.