Dobrý den, už jsem v mnou vytvořeném vláknu "Problém s přechodem z Ubuntu 10.04 na 10.10" dotazoval na problém zmíněný. Inu, spustil jsem Recovery Mode a provedl čištění.
Teď jsem se dostal na rychlý net (rozumějte tak, že doma mám pomalý net, nevhodný pro stahování celého systému) a čekal, co bude po stažení všech dat. Při instalaci to vyhodilo jedno hlášení o chybě, po kterémž však instalace pokračovala, jako by se nechumelilo. Při zobrazení druhé chyby však už ale instalace skončila. Když jsem pak chtěl upgrade provést znovu, uvítal mě správce aktualizací tak, že musím provést částečnou aktualizaci. Když jsem tedy toto chtěl provést, stalo se, že opět vyskočila chyba a žádost o provedení příkazu sudo apt-get install -f v Terminálu.
Provedl jsem, ale k lepšímu jsem se nepohnul. Myslel jsem, že se systém vzpamatuje restartem. Po restartu však ale systém odmítá naběhnout (jak původní jádro Ubuntu 10.04, tak i nejnovější), ani po žádosti o Recovery Mode se nedočkám aktivity systému. Jediné, co funguje, je Windows XP.
Omlouvám se, že jsem si nezapsal přesně problémy na papír a pak je přetlumočil sem, nicméně opět to byla i hláška, že nelze zkopírovat jeden soubor. Mám Acer Extensa 5235.