Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Velikost kostky  (Přečteno 1131 krát)

Roman777

• Návštěvník
Velikost kostky
« kdy: 18 Října 2010, 06:16:11 »
Dobry den,

nevite jak se meni velikost kostky? Pri otaceni se obrazovka trochu zmensi do kostky, ale hned se zase rozsiri na celou obrazovku - ja bych chtel, abych videl kostku jako kostku a mohl s ni otacet - vcera jsem si hral s vsemoznym nastavenim, ale neprisel jsem na to  :'(

Michal "Tylnesh" Kohútek

• Administrátor fóra
  • Stálý člen
    • Lords Of Tech
Re: Velikost kostky
« Odpověď #1 kdy: 18 Října 2010, 10:04:42 »
Hmm, ja používam spolu s kockou 3D zobrazenie okien na nej a potom sa mi odďaluje v pohode. Je to síce trochu zvláštne riešenie, ale skús, či ti to bude vyhovovať.
https://lordsoftech.com

Registered Linux User #506395

--- Smartphone 0: Apple iPhone 13 Pro
--- Laptop 0: Apple Macbook Air M1
--- Laptop 1: Dell Latitude 5440
--- Laptop 3: Tuxedo InfinityBook Pro 14 Gen7
--- Workstation: Ryzen 7 2700X, RX 5700XT, 32GB RAM
--- Other: Niekolko kusov od kazdeho vydaneho variantu Raspberry Pi, VisionFive 2, apod.

aloisam

• Host
« Odpověď #2 kdy: 18 Října 2010, 10:48:23 »
Manažer nastavení plochy→Otočit kostkou→Obecné→Zvětšení (mění velikost kostky)
Manažer nastavení plochy→Otočit kostkou→Bindings→Rotate cube→Iniciovat (umožňuje otáčení)

Roman777

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 18 Října 2010, 18:34:00 »
Hmm, ja používam spolu s kockou 3D zobrazenie okien na nej a potom sa mi odďaluje v pohode. Je to síce trochu zvláštne riešenie, ale skús, či ti to bude vyhovovať.

zkousim nastavit hodnoty Minimalni velikost kostky na max a min a nesleduji zadnou zmenu.  To stejne s Windows space.

aloisam - Zvetseni - mam na maximu, protoze kdyz mam na minimu, tak to je bez kostky

Asi jsem presne nenapsal co bych chtel - dejme tomu kdyz podrzim alt, tak abych videl po celou drzeni altu kostku - v tom bych mohl mackat doleva - doprava a porad bych videl kostku - kdyz to udelam ted, tak pri zmacknuti alt se nic nestane a kdyz zmacknu alt + sipku, tak kostku vidim na sekundu - chtel bych ji videt po celou dobu drzeni altu....

aloisam

• Host
« Odpověď #4 kdy: 18 Října 2010, 20:14:50 »
aloisam - Zvetseni - mam na maximu, protoze kdyz mam na minimu, tak to je bez kostky
není, to se ti jen zdá. :)

Asi jsem presne nenapsal co bych chtel - dejme tomu kdyz podrzim alt, tak abych videl po celou drzeni altu kostku - v tom bych mohl mackat doleva - doprava a porad bych videl kostku - kdyz to udelam ted, tak pri zmacknuti alt se nic nestane a kdyz zmacknu alt + sipku, tak kostku vidim na sekundu - chtel bych ji videt po celou dobu drzeni altu....
jak jsem psal, na to je právě to: Manažer nastavení plochy→Otočit kostkou→Bindings→Rotate cube→Iniciovat. Bohužel tvůj problém je zdá se ten, že to nejde namapovat jen na klávesy, ale musí tam být i klik myší.. Jak to iniciovat bez tohho kliknutí netuším, proto bych si na tvým místě pohrál s rychlostí otáčení, (zmenšil) nebo si zvykl na používání myši. ;)

Roman777

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 22 Října 2010, 18:59:57 »
ja bych to chtel prave na ty klavesy (kdyz je stisknuty alt, tak bych chtel videt kostkou a pomoci sipek s ni otacet)

Pokud by mel nekdo napad, tak sem s nim  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.