Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Openoffice.org 3.2.1  (Přečteno 795 krát)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Openoffice.org 3.2.1
« kdy: 22 Října 2010, 00:19:39 »
Zdravím,
mám dotaz ohledně Openoffice.org. Dnes jsem dával do texťáku (odt) text z jednich stránek. Pokaždé co jsem vložil text z netu do Writeru mi Openoffice zkolaboval, zešedivěl (po minutě opět naběhl). Udělalo to několikrát. Když jsem dokument ukončil, tak jsem ho chtěl vytisknout a tím Openoffice.org zamrz na trvalo a musel jsem si vynutit ukončení. Jenže, obnovení dokumentu sice podle hlášení bylo úspěšné, ale když jsem dokument otevřel, tak text byl pryč. Tři stránky textu se vypařilo. To byl pro mě  vrchol a okamžitě jsem celý balík aplikací odinstaloval (kompletně). Nedokážu si představit, že by mi OOffice, takhle zkolaboval při psaní bakalářky. To bych asi nepřežil. Navíc tato verze OO ještě neměla vyřešený problém s rychlím spouštěním, takže jakmile jsem otevřel dokument v OO, tak už jsem nemohl normálně vypnout Ubuntu, a musel před vypnutím OS vypnout rychlé spouštění. A na co se chci zeptat... Nainstaloval jsem ze Software Center kompletní balík aplikací Openoffice.org v jednom, jenže ten systém vypadá trošku jinak. Tamta verze byla více integrována do grafického stylu Ubuntu, a tohle ne... neví někdo o co se jedná? A proč takhle fatálně spadnul OO (původní)? Používám aktuální Ubuntu 10.10.
Díky

pacholik

• Závislák
Re: Openoffice.org 3.2.1
« Odpověď #1 kdy: 22 Října 2010, 14:45:09 »
asi to chce nainstalovat openoffice.org-gtk

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.