Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc se zvukem - komplikované  (Přečteno 1058 krát)

Traste

• Návštěvník
Pomoc se zvukem - komplikované
« kdy: 10 Října 2010, 00:56:29 »
Zdravím, mám problém se zvukem. Nepochybuji o tom, že moje kubuntu 10.10 podporuje realtek hd audio problém je ovšem v tom že mám poškozený konektor na sluchátka a zvukovka si myslí, že v něm ty sluchátka nebo jakýkoli jack je, ale přitom není. ve Winech jsem to ošmelil tak, že jsem daný konektor nastavil na vstup a vstup naopak na výstup(mám ntb) takže mi jedou aji repráčky aji sluchdla. Nevíte jak něco podobného provést v kubu? Zjistil jsem, že hardy kubu má v alse (nebo pulseaudio) teď nevím chybu, která mi umožňuje přehrávat zvuky z repráčků. Pomozte mi prosím, tak málo chybí k dokonalosti:D

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
Re: Pomoc se zvukem - komplikované
« Odpověď #1 kdy: 10 Října 2010, 20:45:15 »
Nebylo by jednodušší a lepší vzít do ruky pájku a novou 3,5 mm zdířku a opravit to? Nebo třeba někomu koupit pivo, aby to udělal? ..Obávám se totiž, že softwarový postup bude značně obtížný a nekonstruktivní.
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Traste

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Října 2010, 16:32:26 »
vzít pájku na digitální výstup 7.1? a milion mikrokontaktů? U windowsu mi to funguje velmi dobře. hledám jestli kubuntu se svojí softwarovou podporou dokáže být dostatečně kompetentní aby to šlo taky

pacholik

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 11 Října 2010, 21:00:18 »
a nestačí prostě zesílit výstup pro repráky ?

Traste

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 23 Října 2010, 19:15:09 »
Nainstaloval jsem si ubuntu-desktop a jedu teď na ubu, zvuk jede  z výstupu, ale poté ne z repráčků i což už mu stačí k 90% spokojenosti. Ale přece jen kdybyste někdo věděli jak přehodit úlohu konektorů neváhejte mi to sdělit:) díky moc!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.