Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nejde spustit compiz  (Přečteno 1492 krát)

pyrus

• Návštěvník
nejde spustit compiz
« kdy: 21 Října 2010, 14:50:56 »
preinstaloval jsem z linux mint na lucid 10.4. a uz od te doby mi pri spusteni compizu nabehne na 2 vteriny plocha a potom se vse vrati jako bych nic neudelal. Zkousel jsem i i adresar .compiz uplne vymazat ale porad to dela to same  :'(

Cendas

Re: nejde spustit compiz
« Odpověď #1 kdy: 24 Října 2010, 20:06:25 »
Něco podobného jsem nedávno řešil tu.
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,51127.0.html

pyrus

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 27 Října 2010, 22:00:26 »
tak jsem to podle toho navodu zkousel a nevyresil jsem to radsi poslu vypis:
Kód: [Vybrat]
ii  compiz                                1:0.8.4-0ubuntu15                               OpenGL window and compositing manager
ii  compiz-core                           1:0.8.4-0ubuntu15                               OpenGL window and compositing manager
ii  compiz-fusion-plugins-main            0.8.4-0ubuntu3                                  Collection of plugins from OpenCompositing f
ii  compiz-gnome                          1:0.8.4-0ubuntu15                               OpenGL window and compositing manager - GNOM
ii  compiz-plugins                        1:0.8.4-0ubuntu15                               OpenGL window and compositing manager - plug
ii  compizconfig-backend-gconf            0.8.4-0ubuntu2                                  Settings library for plugins - OpenCompositi
ii  libcompizconfig0                      0.8.4-0ubuntu2                                  Settings library for plugins - OpenCompositi
ii  libdecoration0                        1:0.8.4-0ubuntu15                               Compiz window decoration library

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
« Odpověď #3 kdy: 31 Října 2010, 13:25:49 »
Bude lepší čistý instal.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.