Ahoj kolegové, má tady záhadu, se kterou si opravdu nevím rady - snad popíšu problém srozumitelně (používám Ubuntu 9.04 a Thunderbird version 2.0.0.24). Kdykoliv mi dnes přijde od kohokoliv mail do Thunderbirdu, stane se toto: jako >sender< je označen člověk, který mi mail poslal (to je OK), v záhlaví mailu je jako >subject< předmět mailu, který jsem dostal někdy před 3 lety od jednoho kamaráda z Austrálie (!!!), >from< je mailová adresa toho australana (!!!), >date< se také shoduje s datem toho původního mailu (!!!), >to< je sice moje mailová adresa, ale úplně jiná, než na kterou to ten člověk dnes posílal (je ale shodná s mail. adresou, na které se mnou před léty komunikoval ten Australan). Když jsem kontroloval mail. poštu na web. rozhraní, je vše v pořádku. A aby toho nebylo málo, tak když mi přijde takový mail do Thunderbirdu, ihned přemaže mail příchozí před ním. To vypadá, že je problém v Thunderbirdu, ale na nic jsem nesahal, nic jsem nepřenastavoval. Dokázal by někdo poradit ? Dík