ubuntu mi facha nadherne ale mam drobny problem ... mam del vostro 3700 laptop a ked dam bootovat W7 tak sa mi to cudne obcas nenacita ... vzdy pri starte tesne predtim ako som vosiel do windowsu (este v dose alebo pozostatku jeho) mi ukazalo hore par zelenych ciarok ... teraz mi ich tiez ukazuje ale potom ako bezne sa mi nenastartuje wsin ale pridaju sa tam dalsie ciarky vyzera to akoby ste mali grafiku odidenu ... take tie sumive farebne bodky ... ale iba v hornej casti obrazovky v prvich 5mm ... a problem je ten ze win 7 sa mi nespusti na prvy krat ... musim restartovavat stale dookola a dufat ze sa nastartuje... ale na 2-3krat sa chiti ... co som spravil zle?
a ako fical tvoj win pred instalaciou ubuntu ? Ziadne problemy ?
A este ma napadla vazna vec, na posledy som bol u jednej kolegine, ktora ma poprosila aby som jej dal do kopy laptopa. No baterku v laptope nemala , ze je pokazena. A vypinat sa jej normalne nechcel ze to dlho trva, tak na stene kde je zastrcka ma aj vypinac od zastrcky, tam to prepne a laptop je vypnuty do sekundy. Ako ty vypinas a zapinas laptopa ?