Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Čeština do KompoZer  (Přečteno 6955 krát)

vtx

• Návštěvník
Čeština do KompoZer
« kdy: 06 Ledna 2011, 19:29:20 »
Zdravím nainstaloval jsem si KompoZer podle návodu a přešel jsem na návod češtiny, ale když se snažím stáhnout

kpz-langpack-csCZ.xpi.
tak mi to vyhodí nějakou instalaci doplňků pro firefox když potvdím tak to vyhodí tabulku:

Doplněk Language Pack (cs) 0.8b1 nemohl být nainstalován, jelikož není kompatibilní s touto verzí aplikace Firefox 3.6.13..
z mého pohledu to vypadá, že si firefox spletl doplněk...

musím říct, že mě nenapadá proč to ostatním jde a mě zase ne :D

Na okna se už nedá dívat. Musel jsem je vyměnit za požádnej linuxovej nářez!!!! Komu se chce furt volat sklenáře nebo to lepit sám ať si poslouží... já nemám nervy...

RiP

• Aktivní člen
  • *
    • Richard Pastrňák
Re: Čeština do KompoZer
« Odpověď #1 kdy: 06 Ledna 2011, 20:07:38 »
Dobrý den. Klepněte na odkaz pravým tlačítkem myši a zvolte "Uložit odkaz jako", pak se nebude chtít doplněk instalovat do Firefoxu.

vtx

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 07 Ledna 2011, 15:24:25 »
Dobrý den. Klepněte na odkaz pravým tlačítkem myši a zvolte "Uložit odkaz jako", pak se nebude chtít doplněk instalovat do Firefoxu.

vše jsem udělal a potom aninstaloval v Kompozeru, ale po restartování mi to vyhodí tabulku

Chyba parsování XML: Nedefinovaná entita
Umístění: chrome://editor/content/editor.xul
Číslo řádku 528, sloupec 12:           <menuitem id="spellAddToDictionary" label="&spellAddToDictionary.label;"
-----------^
Na okna se už nedá dívat. Musel jsem je vyměnit za požádnej linuxovej nářez!!!! Komu se chce furt volat sklenáře nebo to lepit sám ať si poslouží... já nemám nervy...

RiP

• Aktivní člen
  • *
    • Richard Pastrňák
« Odpověď #3 kdy: 07 Ledna 2011, 16:04:45 »
Pravděpodobně nesouhlasí verze češtiny s verzí Kompozeru. Odkud a jakou verzi Kompozeru máte nainstalovánu? Odkud a jakou verzi češtiny jste stáhl? Různé verze češtiny můžete stáhnout odtud: http://kompozer.sourceforge.net/l10n/langpacks/ a jak koukám, tak čeština je dostupná buď pro aktuální stabilní verzi 0.7.10 nebo poslední vývojovou verzi 0.8b3. Ještě je možnost použít statický balíček Kompozeru či si přidat PPA repozitář viz http://forum.mozilla.cz/viewtopic.php?f=8&t=1682&p=7482#p7482.

vtx

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 07 Ledna 2011, 16:26:55 »
Pravděpodobně nesouhlasí verze češtiny s verzí Kompozeru. Odkud a jakou verzi Kompozeru máte nainstalovánu? Odkud a jakou verzi češtiny jste stáhl? Různé verze češtiny můžete stáhnout odtud: http://kompozer.sourceforge.net/l10n/langpacks/ a jak koukám, tak čeština je dostupná buď pro aktuální stabilní verzi 0.7.10 nebo poslední vývojovou verzi 0.8b3. Ještě je možnost použít statický balíček Kompozeru či si přidat PPA repozitář viz http://forum.mozilla.cz/viewtopic.php?f=8&t=1682&p=7482#p7482.

stáhl jsem si to normál z softwaru pro ubuntu a verze to je  1:0.8~b1-2... řekl bych, že budu muset reinstalovat a stáhnout tu správnou verzi češtiny

vtx

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 07 Ledna 2011, 17:47:31 »
stahl jsem KompoZer 7.10 a češtinu na to a funguje díky za radu

vtx

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 08 Ledna 2011, 15:23:52 »
BTW: KompoZer mi padá po kliknutí na na cokoliv v něm.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.