Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Skype a volani na pevnou,neslysi mne  (Přečteno 1185 krát)

Mahuta

• Návštěvník
  • Everything is possible
Skype a volani na pevnou,neslysi mne
« kdy: 18 Listopadu 2010, 23:14:24 »
  Zdravim. Uz delsi dobu se potykam s volanim ze skypu na pevnou linku. Ja druhou stranu slysim dobre,ona mne ne nebo skoro takrka vubec. Pritom volani skype-skype je bez problemu. Zvuk mne jinak funguje ve vsem velmi dobre. Prosel jsem fora i ruzne rady ale nic sem nenasel.  Diky za jakoukoli radu.   Mahuta
Lenovo ThinkPad X200s, Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 1.60GHz,  4G RAM,   Linux Mint KDE 17.3  64-bit

libor007

• Stálý člen
  • **
Re: Skype a volani na pevnou,neslysi mne
« Odpověď #1 kdy: 23 Listopadu 2010, 18:41:09 »
bohuzel nemam radu pro tvuj problem, ale spis bych doporucil pro volani pouzit nejaky sip klient a providera v cr. bude to nejspis i levnejsi reseni...
Kubuntu 20.04

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 26 Listopadu 2010, 21:05:21 »
navic jsem ted ze zvedavosti nakoukl do ceniku. skype je o cca 30% drazssi oproti nekterym sip a navic se velmi prodrazi zaokrouhlovanim na cele minuty. Ja volam od prvni vteriny s vterinovym uctovanim.
Kubuntu 20.04

Mahuta

• Návštěvník
  • Everything is possible
« Odpověď #3 kdy: 22 Prosince 2010, 13:15:35 »
   Jeste jednou,ten vyse uvedeny problem se zvukem se netyka jen skypu ale i napr.Voinet a podobnych komunikatoru. Zkratka pri volani na pevnou me neslysi druha strana a ja ji dobre at volam z cehokoli a to jsem vyzkousel i pres virtualbox i XPecko a stejny vysledek. Instalaci ciste jen XP jsem nezkousel a ani nechci ale na jinem NB to kdysi fungovalo dobre.  Nevite nekdo? Diky
Lenovo ThinkPad X200s, Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 1.60GHz,  4G RAM,   Linux Mint KDE 17.3  64-bit

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.