Dobrý den, obracím se sem respektive na ostatní uživatele s prosbou.
Včera jsem poprvé instaloval Linux ubuntu 10.04 na svůj stolní PC, vše běží v pořádku a v tomto prostředí se teprve zaučuji. Narazil jsem na pro mne zatím nepřekonaný problém. Ke svému stolnímu PC mám externí wifi přijímač TP link TL WN722N připojovaný přes USB. Instalační CD je ovšem pro jiný operační systém a tak jsem dle příručky přiložené k linuxům postupoval tak že jsem si chtěl stáhnout program WINE který by to měl "přelouskat" a zmiňované CD tudíž bez problémů nainstalovat. Jak jsem zmínil, v linuxech jsem naprostý začátečník a tak jsem se ani k tomuto nedostal. Problém mám tedy takový že ačkoliv prohlížím stránky o linuxech kde hledám program wine ke stažení (momentálně v jiném operačním systému protože na stolním PC se nemohu prozatím připojit k netu) nemohu zmíněný program Wine stáhnout, nevím jestli je problém v tom že prohlížím stránky na jiném PC s jiným operačním systémem než linux. Zkrátka chci tento program stáhnout na jiném pc a přes flešku jej nakopirovat na stolní PC s linuxama.
Předem děkuji za rady.
Ps: jsem v linuxech opravdová lamka, pokud někdo poradí poprosil bych o podorobnější "návod" ohledně mého problému.