Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: jak nalepit okno vzdycky do praveho horniho rohu?  (Přečteno 1203 krát)

spynfo

• Stálý člen
  • **
    • picasa: konicky a relax
jak nalepit okno vzdycky do praveho horniho rohu?
« kdy: 17 Ledna 2011, 18:15:26 »
bry den, google chrome nechce maximalizovat CtrlN automaticky, a tak rad bych vzdycky nove okno nalepil alespon do rohu, protoze mysi trefim vzdycky okno stare pod novym, kdyz chci chytit posuvnik nahoru-dolu. Poradite? Diky moc.
Muj nekonecny obdiv vsem, kdo pisou v shellu :-)
Compaq Presario CQ57 AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics × 2

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
Re: jak nalepit okno vzdycky do praveho horniho rohu?
« Odpověď #1 kdy: 17 Ledna 2011, 18:59:26 »
Já jsem si v předvolbách klávesových zkratek namapoval Ctrl+Alt+Mezerník na maximalizaci oken a slouží mi to dobře.

Scrolluji navíc ježděním prstu po pravém kraji touchpadu, což mi přijde nejpohodlnější.

HTH.
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

spynfo

• Stálý člen
  • **
    • picasa: konicky a relax
Re: jak nalepit okno vzdycky do praveho horniho rohu?
« Odpověď #2 kdy: 18 Ledna 2011, 05:57:26 »
kdysi jsem nasel neco jako "nastavit velikost oken", dnes to je vsechno zprehazene, uz ty nastaveni nemuzu najit. Ani v predvolby > okna, kde bych logicky hledal nastaveni velikosti oken, ani v predvolby > vzhled, ani v plocha > opacny mysoklik... Kdysi tam bylo nastaveni velikosti oken, a okno se dalo nalepit na konkretni pixel, to jest na pravy okraj obrazovky. U chrome musim vzdycky pouzit Alt mezera X, ale nekdy na to zapomenu, a pak...
« Poslední změna: 18 Ledna 2011, 06:04:49 od spynfo »
Muj nekonecny obdiv vsem, kdo pisou v shellu :-)
Compaq Presario CQ57 AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics × 2

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.