Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problémy s přihlašováním [vyřešeno]  (Přečteno 1048 krát)

letadloman

• Návštěvník
problémy s přihlašováním [vyřešeno]
« kdy: 25 Ledna 2011, 01:21:28 »
Zdravím Vás, používám Ubuntu 10.10 s veškerýma aktualizacema k dnešku a mám tak 14 dní následující problém: nemůžu se na netu přihlásit všude tam, kde je po mě vyžadováno heslo- seznam.cz, facebook.com, bankovnictvi,... Na seznamovskej mail se prihlasim jen pres moznost "bez SSL". Nevíte prosím někdo, v čem je zakopaný pes? Mám ADSL od O2. Zkoušel jsem hledat na různých fórech, ale bez úspěchu.
« Poslední změna: 26 Ledna 2011, 16:09:06 od Pavel Hrnčíř »

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: problémy s přihlašováním
« Odpověď #1 kdy: 25 Ledna 2011, 07:38:34 »
skusal si rozne prehliadace [ktore]?
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

letadloman

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 25 Ledna 2011, 09:30:17 »
FF, Operu,... u zadnyho prohlizece https nefunguje. Dal jsem prohledavani webu celou noc a nasel jsem, ze se to stava i jinym lidem. Ale skoro pokazdy to vyresili jinak a vicemene nahodou. Muze to byt problem s DNS servery? Zkusil jsem i nainstalovat Visty- s formatem komplet- stejnej problem i v IE. Restartoval jsem router- nic. Znovu ho prenastavil podle pokynu O2 a nic. Projel jsem komplet PC Superantispyware- nic nenasel.

daysleeper

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 25 Ledna 2011, 10:00:59 »
zkus se pripojit z terminalu, a zkopiruj tu pripadny vystup z tohoto prikazu
Kód: [Vybrat]
wget https://encrypted.google.com -O /tmp/test.htm

letadloman

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 25 Ledna 2011, 13:20:44 »
jsem teď po formatu celýho hdd a na Vistách, večer se vrátím k Ubuntu. V OS to není.

letadloman

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 25 Ledna 2011, 19:10:19 »
tak úspěšně vyřešeno upgradem nového firmwaru. Všechno naznačovalo, že bude bota v routru. Děkuju za pomoc a přeju pěkný den všem!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.