Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc s instalací UNR 10.10 - Zjišťuje se čas ze síového časového serveru  (Přečteno 1179 krát)

jirka134

• Návštěvník
Dobrý den.
  Potřeboval bych poradit s instalací Ubuntu netbook remix 10.10.
Postupuji podle předložených informací na oficiálních stránkách Ubuntu - http://www.ubuntu.com/netbook/get-ubuntu/download

Všechno šlape až do výběru časového pásma.
Více už v níže ve kde jsou popsány všechny kroky jak sem dělal já.

1) Vyberu jazyk - Čeština
2) Zkontroluji požadavky, připojím k internetu, zvolím během istalace stáhnou auktualizace a nainstalovat softvare třetích stran (Kodeky pro přehrávání hudby atd.
3) Přidělení místa na disku - v mém  případě - smazat a použít celý disk.
4) Krok vybrání oddílů - vybrat celý disk.  
  "Nevím co to má za smyl když sem v mynulém kroku vybral smazat a použít celý disk"
5) Mezi tím co instalace probíhá, vyberu časové pásmo, zadám rozložení klávesnice, doplním inforamce o účtu.
6) Teď práve nastává "chyba". Dole jsou informace o instalaci. Mě se to sekne na (Ready when you are)- od tuď to stojí.  Musím tedy jít spátky o dva kroky a to k výběru časového pásma. Jakmile se dostanu k výběru časového pásma, tak se mi informace o instalaci změní na (Zjišťuje se čas ze síového časového serveru) - Status je na nějakém jednom centimetru a dál už se to nehejbne. Nechal jsem to stát 30 minut a neposunulo se to ani o jeden milimetr.

Tak lidi prosím kdo ví jak na to, ať radí.

Byl bych rád kdybych se mi dostalo odpovědi ještě dnes večer. Netbook potřrbuji zítra do školy.  :D
Za překlepy se omlouvám.
 Jirka

jirka134

• Návštěvník
Takže lidi. Už jsem na to přišel.

Mě tam šlo o takovou prkotinu.
U zadávání uživatelského jména jsem nasal : Jirka
Pak po dlouhém skoumáním jsem zjistil že v uživ. jm. nesmí být velké písmeno.
Ale přitom mi to Jirka s velkým J Udělalo zelenou fajfku.
Takže si na to lidi dávejte pozor, ať si to nepokazíte.

Na závěr musím řict že Ubuntu Netbook Remix 10.10 je vážně úžasnej.
Netbook - Acer Aspire One

Start 20-30 sekund.
Vypínaní systému 5-10 sekund, takže rychlovka

Netbook mi vydrží jet bez roztočení ventylátoru  (BIOS nepočítám) cpu tak na půl hodiny, a při tom si pouštím Hudbu a jsem na facebooku.

Tak a takováhle prkotina jako je velké písmeno dokáže člověka pořádně *censored*.     Omlovám se za neslušné výrazy.

daysleeper

• Stálý člen
  • **
dobra prace, je to asi chyba v instalatoru
jinak take
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1593466

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
Jen bys mohl být slušnější a vědět, že velká písmena jsou v přihlašovacích údajích i ve woknech zakázána i interpunkce.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.