Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: dotnety 4.0  (Přečteno 1599 krát)

Orkenzo

• Návštěvník
dotnety 4.0
« kdy: 27 Března 2011, 21:22:05 »
Zdravím...pokouším se rozjet aplikaci, která jede přes .NET frameworky...na winehq jsem zjistil, že se ji nepodařilo nainstalovat do wine. Pokusil jsem se o to, ale nepřišel jsem na žádnou možnost jak to rozchodit. Dále jsem se to snažil rozchodit přes mono. Výpis z terminálu:

orkenzo@orkenzo-desktop:~/Plocha/testak$ mono HolidayRo.exe
WARNING: The runtime version supported by this application is unavailable.
Using default runtime: v1.1.4322

** (HolidayRo.exe:26076): WARNING **: The following assembly referenced from /home/orkenzo/Plocha/testak/HolidayRo.exe could not be loaded:
     Assembly:   Microsoft.VisualBasic    (assemblyref_index=1)
     Version:    10.0.0.0
     Public Key: b03f5f7f11d50a3a
The assembly was not found in the Global Assembly Cache, a path listed in the MONO_PATH environment variable, or in the location of the executing assembly (/home/orkenzo/Plocha/testak/).

** (HolidayRo.exe:26076): WARNING **: Could not load file or assembly 'Microsoft.VisualBasic, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies.
The entry point method could not be loaded
orkenzo@orkenzo-desktop:~/Plocha/testak$

------------------------------------------

Nějak jsem přestal doufat a pak jsem našel nějaké fórko, kde se psalo, že .net 4.0 je aplikované v nové verzi mona a že jediná možnost je přes svn build...boužel jsem jej nenašel...Poradíte mi? Strašně nerad bych rozjížděl dualboth s win xp a tady jste mi vždy pomohli...díky.

djlj

• Aktivní člen
  • *
    • Italo.cz
Re: dotnety 4.0
« Odpověď #1 kdy: 27 Března 2011, 21:59:49 »
Pokud vím, ve wine zatím nelze instalovat dotnet 4.0, nejnovější verze, která tam má podporu, je zatím 3.0.

Orkenzo

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Března 2011, 13:14:53 »
Jo no...to právě vím...spíš by mě zajímalo jestli by to nešlo rozjet přes Mono nebo jinou aplikaci...nebo nějak...

Kedrigern

« Odpověď #3 kdy: 28 Března 2011, 14:11:39 »
Wine podporuje nějaký .NET?

.NET 4 není v Monu podporován a je tam i docela dost toho, co asi vůbec podporováno nebude.

djlj

• Aktivní člen
  • *
    • Italo.cz
« Odpověď #4 kdy: 29 Března 2011, 01:24:27 »
A zkoušels to "urgovat" na bugs.winehq.org?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.