Zdravím. Mam jeden dotaz. Vzhledem k tomu že jsem před nejakou dobou zacal vice se zahloubat nad tvorbou webu a řesim tvorbu grafiky, optimalizaci pro vyhledávače, tvorbu html, css atp. tak mam menší problem. Koupil jsem si ted netbook samsung s w7 a chtel bych si tam nainstalovat ubuntu. Ale chtel bych mit jistotu ze budu mit všechny programy které potřebuji pro tvorbu grafiky. Webové stránky tvořím nyní přes system Joomla. Nyní jsem zrovna ve fazi kdy spíše hledám různě programy pro tvorbu grafiky pro joomla. Našel jsem program Artisteer a jsem celkem spokojen ale nemohl jsem ho spustit na ubuntu (v jinem pc (starsim)) pres wine a dale dal hledam. chtel jsem vyzkoušet adobe cs5 a podobne ale ani nevim jak je to s podporou v ubuntu. Já jsem velice spokojený a da se říct i zaritý v linuxu a ubuntu. Moc se mi libi jak pracuje s pocitacem atp... však vite jake pocity myslim. Ale potřebuji mit programy pro Joomla šablony nebo pro obecně tvorbu grafiky. Muzu se naucit primo vytvorit šablonu v kodu atp. Co byste mi doporučily za programy? Chtel bych co nejvice poradit kdo neco takového dela a dela to v Ubuntu. Díky