Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Otevřený redakční systém  (Přečteno 6061 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Otevřený redakční systém
« kdy: 11 Ledna 2011, 18:50:35 »
Prosím doporučte nějaký otevřený redakční systém pro malý web:

pár stránek
formuláře
odesílání mailů včetně přílohy
registrace zákazníků
informace o novinkách registrovaným
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Re: Otevřený redakční systém
« Odpověď #1 kdy: 11 Ledna 2011, 19:06:16 »
Každý známý CMS ... Wordpress, Joomla, Drupal  8)
S tím odesíláním informací pro registrované... to si myslím, že na toto pozor... pokud v té funkci nebude nastavení, že si nastavíte vlastní smtp server, tak si myslím, že všude bude zabezpečení proti hromadnému odesílání.

Prosím doporučte nějaký otevřený redakční systém pro malý web:

pár stránek
formuláře
odesílání mailů včetně přílohy
registrace zákazníků
informace o novinkách registrovaným
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
« Odpověď #2 kdy: 11 Ledna 2011, 21:02:20 »
kdyz uz se tady objevilo takoveto tema, tak mam podobny dotaz:

Jake CMS (CMS+plugin) pouzit pro +- e-zin, kde bude vic kategorii uzivatelu s tim, ze kazda kategorie muze pridavat clanky jen do predem urcene sekce ;uzivatele v jedne kategorii si muzou navzajem editovat clanky

nejake navrhy?
diky
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #3 kdy: 11 Ledna 2011, 21:05:08 »
kdyz uz se tady objevilo takoveto tema, tak mam podobny dotaz:

Jake CMS (CMS+plugin) pouzit pro +- e-zin, kde bude vic kategorii uzivatelu s tim, ze kazda kategorie muze pridavat clanky jen do predem urcene sekce ;uzivatele v jedne kategorii si muzou navzajem editovat clanky

nejake navrhy?
diky
Z vlastní zkušenosti Wordpress, pokud by nestačil, tak Drupal...

James(CZ)

• Aktivní člen
  • *
  • Když Linux, tak Ubuntu.
« Odpověď #4 kdy: 11 Ledna 2011, 21:26:02 »
Opět jedna doplňková....Dát si pozor na hosting hlavně, u českých freehostingů (zdůrazňuju FREEhosting) nemá cenu nasazovat libovolný CMS, aspoň já mám zkušenosti, že buď nejde, nebo načítání je velmi pomalé(viz webzdarma a Wordpress, loading stránky = 30sekund nic a pak za 2-3 vteřinky se načte komplet stránka)...U placeného si dát pozor na to, zda-li podporuje to či ono z PHP, viz. klasické problémy třeba s některými módy PHP (safemode, rewrite a podobně)...snad se za ten půl rok již nic nezměnilo a dobře si to pamatuju....

Pokud je požadovaný freewebhosting a nevadí cizí (.com a podobně) doména, pak doporučuji jednoznačně se kouknout na konkurenci z ciziny, je daleko lepší...

K otázce nic moc neporadím, nejlepší je, když si všechny CMS vyzkoušíte ;)
« Poslední změna: 11 Ledna 2011, 21:29:30 od James(CZ) »
Ubuntu 22.04.01 LTS CZ
PC ASUS ROG Strix G10DK - AMD Ryzen 5 5600X, NV GeForce GTX 1660 Super, 32 GB RAM, 512 GB SSD

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
« Odpověď #5 kdy: 11 Ledna 2011, 21:39:14 »
@Tomas Brincil:
diky za tipy, ze by to mohl umet wordpress jsem ani moc nepredpokladal, budu muset testnout...
drupal jsem zkousel instalovat, ale nastaveni omezeni pridavani obsahu jen do urcite sekce podle uzivatele se mi nepovedlo najit (ale dival jsem se zbezne jen na par pluginu, takze to jeste nezvdavam)

kdyz o tom ale premyslim, tak od te doby uz vysla verze 7, takze bych asi mel vyzkouset tu

@James(CZ)
myslim, ze vzhledem k soucasnym cenam hostingu a domen uz neni duvod freehostingy pouzivat...
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #6 kdy: 11 Ledna 2011, 21:42:20 »
Opět jedna doplňková....Dát si pozor na hosting hlavně, u českých freehostingů (zdůrazňuju FREEhosting) nemá cenu nasazovat libovolný CMS, aspoň já mám zkušenosti, že buď nejde, nebo načítání je velmi pomalé(viz webzdarma a Wordpress, loading stránky = 30sekund nic a pak za 2-3 vteřinky se načte komplet stránka)...U placeného si dát pozor na to, zda-li podporuje to či ono z PHP, viz. klasické problémy třeba s některými módy PHP (safemode, rewrite a podobně)...snad se za ten půl rok již nic nezměnilo a dobře si to pamatuju....

Pokud je požadovaný freewebhosting a nevadí cizí (.com a podobně) doména, pak doporučuji jednoznačně se kouknout na konkurenci z ciziny, je daleko lepší...

K otázce nic moc neporadím, nejlepší je, když si všechny CMS vyzkoušíte ;)
Neznám nikoho kdo myslí dělání stránek vážně a umístí je na sdílený hosting.
Při dnešní ceně VPSek, to je skoro masochismus.

Pavel Půlpán

« Odpověď #7 kdy: 11 Ledna 2011, 21:45:14 »
Jeden opravdu levný hosting, kde jednají se zákazníkem v osobní rovině a přitom profesionálně, mohu vřele doporučit... nebudu ale uvádět na sklo, protože reklama sem nepatří. Mohu sendnout do PM.  ;)

James(CZ)

• Aktivní člen
  • *
  • Když Linux, tak Ubuntu.
« Odpověď #8 kdy: 11 Ledna 2011, 22:08:34 »
tož to já napsal pro úplnost ;)
Ubuntu 22.04.01 LTS CZ
PC ASUS ROG Strix G10DK - AMD Ryzen 5 5600X, NV GeForce GTX 1660 Super, 32 GB RAM, 512 GB SSD

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #9 kdy: 12 Ledna 2011, 08:46:42 »
Mohu sendnout do PM.  ;)

Prosím...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #10 kdy: 12 Ledna 2011, 09:35:13 »
Než jsem přešel na Wordpress, chcíli jsem používal RS2
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

jakostar

• Návštěvník
« Odpověď #11 kdy: 03 Června 2011, 06:17:39 »
Jeden opravdu levný hosting, kde jednají se zákazníkem v osobní rovině a přitom profesionálně, mohu vřele doporučit... nebudu ale uvádět na sklo, protože reklama sem nepatří. Mohu sendnout do PM.  ;)
Mohu poprosit i tip:

Děkuji

Jarda Kolka

jakostar@seznam.cz
774225511, Skype jako.star

DuckD

• Stálý člen
  • **
  • Open Srdcař
    • www.duckd.cz
« Odpověď #12 kdy: 03 Června 2011, 08:45:08 »
8) Lidé žijí v souborech. ===>> LINUXTERO <<=== Pravidelná dávka tvého linuxtera!

Pavel Půlpán

« Odpověď #13 kdy: 03 Června 2011, 09:27:52 »
Mohu poprosit i tip:

Máš to v soukromé poště zde na fóru.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.