Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy s WiFi  (Přečteno 1421 krát)

dedasd

• Návštěvník
Problémy s WiFi
« kdy: 20 Května 2011, 07:29:43 »
Když zapnu notebook normálně se mi připojí k mojí domácí WiFi a nějakou dobu pracuji, pak se mi ale odpojí a po několika minutách zase připojí. Stejný problém jsem měl už u Ubuntu 9,04(nebo jak se to přesně číslovalo) a vyřešilo se to přechodem na desítku. Teď s jedenáctkou už to, ale zase začalo v otrošku menším nanovo, neví někdo co s tím?
Díky za odpověď.

boonn

• Aktivní člen
  • *
  • Urgulak the Great
Re: Problémy s WiFi
« Odpověď #1 kdy: 03 Června 2011, 15:35:30 »
Když zapnu notebook normálně se mi připojí k mojí domácí WiFi a nějakou dobu pracuji, pak se mi ale odpojí a po několika minutách zase připojí. Stejný problém jsem měl už u Ubuntu 9,04(nebo jak se to přesně číslovalo) a vyřešilo se to přechodem na desítku. Teď s jedenáctkou už to, ale zase začalo v otrošku menším nanovo, neví někdo co s tím?
Díky za odpověď.

Mám podobý prolbém na ntb - wifi mi víc jak rok funogvala po přechodu na natty začala vypadávat, po 30s, často se ani nepřipojila. Zkoušle jsem vše, kompilaci ovladača, wisd místo network managera ... naštěstí internet na ntb za tak nutně nepotřebuju, čekám na novou verzi linuxu.

Počítám, že to patří k jedné z těch mnoha chyb, které, pro mě  nepochybně nejhorších verzí ubuntu (natty), pronásledují. Možná mám jen smůlu. Na meverickovi mi vše fungovalo na 110%, po updatu - ntb černo, po vypnutí unity, kt. má grafika nezvládla nefunkční wi-fi (až do teď) a na pc pro změnu nefunkčí pulse-audio - nahlášený bug, způsobující vytuhnutí počítače při přehrávání filmů na vlc ... Čili ráno mi vše fungovalo a odpoledne už jsem se vztekal s marnými pokusy vše rozchodit.
The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
   ~ Socrates
 Use linux flarerpg.org - great open source game

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #2 kdy: 09 Června 2011, 23:43:58 »
Díky za odpověď.

Mám podobý prolbém na ntb - wifi mi víc jak rok funogvala po přechodu na natty začala vypadávat, po 30s, často se ani nepřipojila. Zkoušle jsem vše, kompilaci ovladača, wisd místo network managera ... naštěstí internet na ntb za tak nutně nepotřebuju, čekám na novou verzi linuxu.

Počítám, že to patří k jedné z těch mnoha chyb, které, pro mě  nepochybně nejhorších verzí ubuntu (natty), pronásledují. Možná mám jen smůlu. Na meverickovi mi vše fungovalo na 110%, po updatu - ntb černo, po vypnutí unity, kt. má grafika nezvládla nefunkční wi-fi (až do teď) a na pc pro změnu nefunkčí pulse-audio - nahlášený bug, způsobující vytuhnutí počítače při přehrávání filmů na vlc ... Čili ráno mi vše fungovalo a odpoledne už jsem se vztekal s marnými pokusy vše rozchodit.

Není v tomto případě lepší vrátit se k předchozí verzi?
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

giftman

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 14 Června 2011, 21:03:45 »
Mě to zlobilo taky a dost dlouho. Opakovane jsem instaloval ovladač na usb realtek jak pro MS Windows, tak pro Ubuntu (schváleno komunitou). Potiže se dostavovaly jako u vás. Ovladač v hw zařízeních byl vidět. Nakonec jsem se rozhodl neodebírat ovladac Ubuntu pro wifi, ale jen jsem jej vypnul v zařízeních pro hw. Restartoval a znovu zapnul ovladac zde. USB wifi karta zamrkala a běží. Třeba tento postup pomůže někomu z vás.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.