Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Aktualizace na Firefox 5 a nefunkční flash  (Přečteno 2044 krát)

j0hny666

• Návštěvník
Aktualizace na Firefox 5 a nefunkční flash
« kdy: 09 Července 2011, 13:17:42 »
Zdravím,

Aktualizoval jsem firefox z předchozí verze 4 na verzi 5.0 a od té doby nejde flash. Na čtyřce mi fungoval bez problémů. Na opeře funguje stále. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu ho přidat (balíček z repozitáře), zkoušel jsem nakopírovat soubor libflashplayer.so do adresářů plugins ve firefoxu, ale pořád nic. Nevíte někdo co s tím? Stažení z ofiku přes APT odkaz mi nefunguje a .deb balíček není k dostání, pouze rpm. Zapínat operu jen kvůli flashi je dost špatné řešení. Předem díky za reply!

Hardware:
Intel Core i7, ATI 5700 famili, 4GB RAM, 64-bit Kubuntu 11.04.
« Poslední změna: 09 Července 2011, 13:20:05 od j0hny666 »

Rover623

Re: Aktualizace na Firefox 5 a nefunkční flash
« Odpověď #1 kdy: 09 Července 2011, 13:46:01 »
FF5 pod Linuxem pěkně blbne, zkus provést downgrade na 4, je to v Synapticu pod "vynutit verzi"

..::malys::..

• Aktivní člen
  • *
  • wake up... hlasujte minus :)
    • CZTorrent
« Odpověď #2 kdy: 09 Července 2011, 19:56:20 »
Zdravím,

Aktualizoval jsem firefox z předchozí verze 4 na verzi 5.0 a od té doby nejde flash. Na čtyřce mi fungoval bez problémů. Na opeře funguje stále. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu ho přidat (balíček z repozitáře), zkoušel jsem nakopírovat soubor libflashplayer.so do adresářů plugins ve firefoxu, ale pořád nic. Nevíte někdo co s tím? Stažení z ofiku přes APT odkaz mi nefunguje a .deb balíček není k dostání, pouze rpm. Zapínat operu jen kvůli flashi je dost špatné řešení. Předem díky za reply!

Hardware:
Intel Core i7, ATI 5700 famili, 4GB RAM, 64-bit Kubuntu 11.04.
odinstaluj veskerej flash v pc    pak nainstaluj jen ten co je v ubuntu - tweak    potom smazni profil   firefoxu   a zapni ho flash by mel uz jet  jinak ja jedu FF6 je rychlejsi a prijde mi subektivne lepsi flash se tak neseka jako na 5 a 4
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #3 kdy: 10 Července 2011, 23:56:35 »
To bych neřekl, že FF5 blbne. Já ho používám spolu s ručně nakopírovaným flash pluginem pro 64bit, jelikož ten z repozitářů není 64bitovej a docela dost často zhazuje celej FF.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

j0hny666

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 28 Července 2011, 17:59:09 »
Tak už jsem to zprovoznil (omlouvám se za pozdější reakci), pomohl mi plug-in Flash-Aid, který se o všechno postará. Doporučuji!

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #6 kdy: 28 Července 2011, 18:06:13 »
Pozdě ale přece. Já už to neřeším a používám výhradně Chromium které funguje bez jakýchkoliv úprav.  :P
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.