Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Aktualizace grafickych prostedi 11.10 -bugovani standartnich aplikaci  (Přečteno 1027 krát)

gekoncik

• Aktivní člen
  • *
Zdravim aktualizoval jsem si graficke prostredi unity a gnome shell.. Gnome shell je nepouzitelne a na beznou praci je pomale.. Unity zase vsechno dlouho trva a ma problem s aplikacemi jako je skype a pidgin je mit v system tray.

Da se nejak nainstalova predchozi verze gnome?

A nebo muzete mi s tim pomoct nebo jak nastiv unity aby kdyz kliknu trebas na task panel aby se mi otevrel kontakt list z pidgin a ne jen chatovaci okno lidi kteri me napisou, takze vyhodi samotny focus.. Skype nekdy chodi nekdy ne zvlastni ze se zapne ale nepripoji se k wifi.. Okna ktera se zapnou omylem minimalizovana nejdou maximalizovat protoze lista je vlastne horni panel a nedaji se chytnout.. Toto je jen par chyb ktere mam doopravdy nove verze GUI ubuntu je krok z5..

Nechci zadne light gui vyblitky nebo kde :)

gekoncik

• Aktivní člen
  • *
Re:Aktualizace grafickych prostedi 11.10 -bugovani standartnich aplikaci
« Odpověď #1 kdy: 21 Října 2011, 19:20:06 »
A jeste si nepamatuje heslo wifi..

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

gekoncik

• Aktivní člen
  • *
Re:Aktualizace grafickych prostedi 11.10 -bugovani standartnich aplikaci
« Odpověď #3 kdy: 21 Října 2011, 22:25:33 »
To jsem zkousel nic mi to neudelalo.. Mam to nove gnome a gnome shell ale chtel bych gnome 2.3 tu posledni predchozi verzi..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.