Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hromadná objednávka? z adafruit.com  (Přečteno 2450 krát)

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
Hromadná objednávka? z adafruit.com
« kdy: 27 Října 2011, 09:15:50 »
Když už se tu hromadně objednává raspberry

Tak rovnou přemýšlím nad dalšími hračkami u kterých by při hromadné objednávce kromě ušetření na poštovném byly i nějaké množstevní slevy.
Osobně bych šel do pětimetrového pásku samostatně řiditelných RGB LED:
http://www.adafruit.com/products/306

Pokud by někdo z tohoto shopu chtěl také nějaké hračky tak budu objednávat cca v půlce listopadu aby to do vánoc bylo doma.

Způsob vyřízení si představuji - napsat objednávku sem, poslat mi na účet cca polovinu ceny objednávky jako zálohu a do zprávy pro příjemce napsat nick. Pokud by někdo platil složenkou tak ať si vymyslí číselný variabilní symbol který napíše ke své objednávce ať mohu identifikovat platbu.
Moje číslo účtu u FIO: 2400152643 / 2010
případně kdo by chtěl platit ze slovenského účtu tak na 2400152643 / 8330

Následně objednám, cenu poštovného z adafruits ke mně podělím počtem objednávajících a každému připočtu k sumě za objednávku.
Protože je to ze států tak nám dopočítají i DPH !
Osobní předání uděláme v Praze proti doplatku.
Pokud bude někdo chtít místo osobního předání poslat tak po připsání doplatku na účet pošlu PPL za 110,- (čechy)
Případně pokud by to bylo něco co se vejde do obálky tak za cenu poštovného ČP.

U každého zboží je ID
Takže moje objednávka bude:

ID: 306 - 1x 5m

Ilustrační ceny poštovného pro 5 a 100 m pásku:

[attachment deleted by admin]
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

to.tak

Re:Hromadná objednávka? z adafruit.com
« Odpověď #1 kdy: 28 Října 2011, 08:51:25 »
Kdybys netrval na samostatně řízených led ale stačila by ti změna barev celého řetězu najednou, tak na dealextreme com nebo tomtop com to s dálkovým ovládáním koupíš kolem 32usd za celých 5m a ještě máš u obou zmíněných poštovné zdarma. Ve variantě bílé bez změny barev (třeba jako efektní světlo pod kuchyňskou linku)  dokonce za 22usd/5m takže se vejdeš do limitu osvobozeného od platby dovozní dph.
Bohužel díky naší skvělé poště trvá dodávka už teď kolem 6ti neděl a ještě prý bude hůř  ;D
Přitom první LED strip, co jsem kupoval v březnu mi přišel do 10 dnů. Dneska to všechno pošta musí dávat na posouzení celníkům a těm měsíc nestačí. To jsou služby

Mimochodem.... ten tvůj adafruit nabízí taky bílé za 22usd ale za metr čili pětkrát dráž než tomtop
« Poslední změna: 28 Října 2011, 09:00:16 od to.tak »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.