Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: LinuxDCpp - cuka se  (Přečteno 1995 krát)

uiii

• Návštěvník
LinuxDCpp - cuka se
« kdy: 25 Dubna 2007, 22:01:18 »
nazdar,
snazim se nejak rozchodit DC++ na linuxu, zkousim Linuxdcpp, vse je ok, vypada to dobre i by to melo snad stahovat, ale problem mam v tom, ze kdyz se pripojim na nakej hub, tak to celkem dlouho nacita pripojeny uzivatele a jejich data, a pri tom se mi zacne vsechno cukat i mys, a co teprve kdyz si nastavim automaticky pripojovani na nekolik hubu najdnou, nevite nekdo co s tim?? Dik Uiii

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
LinuxDCpp - cuka se
« Odpověď #1 kdy: 25 Dubna 2007, 22:09:26 »
[joke]Agenti BSA pri vasem pripojeni na DC kontroluji vas disk na pritomnost nelegalnich souboru, proto se to tak cuka. Az prohlidku ukonci a odpoji se, zase se rychlost vrati k normalu.[/joke]

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
LinuxDCpp - cuka se
« Odpověď #2 kdy: 25 Dubna 2007, 22:13:23 »
Potřeboval bych definovat "cukat" - znamená to
a) (u kurzoru myši) začne zběsile létat po obrazovce
b) nevyjadřuje to spíš slovo "sekat se"

----> dejte si na aplet na panel sledování pc (pravý klik na panel→Přidat na panel→Sledování systému), povolte si všechna sledování (Pravý klik na aplet→Nastavení→vše zatrhnout) a při připojování sledujte, zda-li není přetížena paměť, procesor, či přenos sítí

PS: Ale určitě to bude to, jak říká Lukáš.

SEALs

• Návštěvník
LinuxDCpp - cuka se
« Odpověď #3 kdy: 25 Dubna 2007, 23:20:08 »
Ja mám zase iný problém nakoľko doteraz mi DC++ fungovalo úplne v pohode avšak netuším prečo ale ak dám spustiť dcpp tak mi jednoducho zamrzne comp a cca po 30 s mi zase odmrzne a nič ... ako keby som nezadal žiaden príkaz??? Už som sa pokúšal aj o úplné odstránenie balíkov z PC avšak vyhodilo mi to hlášku:Najprv opravte poškodené balíky! Lenže ja netuším ktoré balíky sú poškodené ?? neviete niekto čo stým?? alebo musím preinstall Ubuntu??? Momentálne mam Ubuntu 6.10 Edgy Eft.

henrichg

• Aktivní člen
  • *
LinuxDCpp - cuka se
« Odpověď #4 kdy: 26 Dubna 2007, 09:21:23 »
Mozno (okrem toho BSA) to cukanie sposobuje vypocet TTH suborov, ktore zdielas.
Ubuntu 11.04 + Gnome Shell z Gnome 3 PPA ;-)

wintop

• Návštěvník
LinuxDCpp - cuka se
« Odpověď #5 kdy: 26 Dubna 2007, 12:39:49 »
rovnaky problem som zaznamenal ja, davam to ale za vinu zle napisanemu samotnemu linuxdcpp

pri pripojeni na hub mi zacal rast load, pravdepodobne az dovtedy, pokym sa nestiahol cely userlist hubu, skoncilo to niekde pri loade 14. vyzeralo to na vytazenie procesora

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.