INB4 „Cygwin“ „VM“ a podobné…. Prosím, mohli by ste se nesnižovat k těmto odpovědím, byť jen z nevědomosti? A prosím téma je od toho, aby se četlo, přinejmenším OP. Děkuji
Dobrý den, mám prosbu, jak na andLinux/coLinux? Je už i 64bit, když ano, jak dobře v porovnání s 32bit funguje? Jak na něj, je-li mým cílem mít pod Windows prostředí Unity, nejlépe to, které bylo v Natty, BFB a tak, a protože nevím o tom, že 2d by vypadalo tak jak Compiz verze v Natty, tak je mým cílem i spuštění Compizu. Virtuální desktopy, kostka plochy, switcher, a další Compiz efekty jsou samozřejmě příjemný a líbivý bonus. Ovšem, pokud existuje verze Unity@QT která vypadá jako z Natty, fine too.
Už jsem to zkoušel, andLinux jsem nainstaloval do XP, pak postupoval podle návodu na aktualizaci na jádro 2.6 (andLinux se nainstaluje jako Hardy, nebo podobně nízká/stará verze) který radil přepsání souborů v instalační složce, a pak jsem sudo mousepad /etc/apt/sources.list přepsal na repo archivů, vygenerovaných přes repogen.simplylinux.ch, dal sudo apt-get update && sudo apt-get -f upgrade, a pak mě odbylo další sudo příkazy jen klasickým „not in sudoers file“ errorem, pak vzal za své i term (ctrl + m pro potvrzení? A to je byl začátek….), a pak jsem si radši řekl, že bych to asi konzultnul s ubuczforum….
Děkuji za rady, předem, jak je zvykem.