Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Flash v opere nebufferuje, zamrza mys, po suspend nenabehne graficka tema  (Přečteno 689 krát)

psychogenius

• Návštěvník
Flash v opere nebufferuje mam najnovsi flash doteraz to fungovalo pohode po prechode na 11.10 to prestalo ist ani v upgrade ani v  cistej instalacii, Firefox je pohode, v nastaveniach flashu som nastavil pamet na 200 mb ale ziadna zmena.

Tak isto v upgrade aj v cistej instalacii mi zvykne zamrznut mys a musím odhlasit a prihlasit uzivatela aby sa znovu rozhybala

Stava sa ze po suspend mi nenabehne graficka tema co je default v ubuntu proste ikonky zloziek a suborom su rovnake + dalšie veci

Toshiha Satellite A500 intel core 2 duo 2.1 Ghz 4Gb ram Geforce 320m 1Gb

Citrisin

• Aktivní člen
  • *
Re:Flash v opere nebufferuje, zamrza mys, po suspend nenabehne graficka tema
« Odpověď #1 kdy: 20 Listopadu 2011, 09:56:15 »
Flash v opere nebufferuje mam najnovsi flash doteraz to fungovalo pohode po prechode na 11.10 to prestalo ist ani v upgrade ani v  cistej instalacii, Firefox je pohode, v nastaveniach flashu som nastavil pamet na 200 mb ale ziadna zmena.

Tak isto v upgrade aj v cistej instalacii mi zvykne zamrznut mys a musím odhlasit a prihlasit uzivatela aby sa znovu rozhybala

Stava sa ze po suspend mi nenabehne graficka tema co je default v ubuntu proste ikonky zloziek a suborom su rovnake + dalšie veci

Toshiha Satellite A500 intel core 2 duo 2.1 Ghz 4Gb ram Geforce 320m 1Gb
Zkuste přeinstalovat Flash, případně operu. Jelikož flash pro linux má přímou podporu jen pro chrome a firefox, pro ostatní je podpora nepsaná, tedy zajišťují si ji spíše prohlížeče a Adobe se o to moc nestará. Vím že mě to taky dělalo problém, vyřešil jsem to buď instalací opery a pak flashe, nebo obráceně. Už si nepamatuju. Případně zkus starší vydání Flashe, nový na Linuxu občas padá a má všeobecné problémy.
Pád prostředí při vypínání je bug: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/nautilus/+bug/885461 Přidejte se mezi postihnuté uživatele.
Zamrznutím myši máte na mysli touchpad? Ano ten se vypne po pádu prostředí, mám vlastní zkušenost. Tedy stejný problém jako výše.
†Asus M51Va
*Lenovo Ideapad Y580, intel i5 Ivi bridge, Nvidia GTX660, 8GB ram, 32GB ssd (Samsung), 1TB hdd.
Ubuntu 12.10, Gnome shell.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.