Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Doporučení multifunkční tiskárny - laserové  (Přečteno 1761 krát)

dennyyl

• Návštěvník
Doporučení multifunkční tiskárny - laserové
« kdy: 24 Listopadu 2011, 16:02:38 »
Dobrý den, používám ubuntu verzi 11.10 64bit, potřeboval bych prosím poradit jakou zvolit multifunkční tiskárnu, nejlépe se síťovou kartou laserovou.

Díky za radu

Beetljuice

• Stálý člen
  • **
Re:Doporučení multifunkční tiskárny - laserové
« Odpověď #1 kdy: 24 Listopadu 2011, 17:08:53 »
Teď jsem dodával do jedné firmy tiskárnu Brother DCP-7065DN. Vzhledem k tomu, že tam používají i linux jsem jí vybíral. Instalace ovladačů ze stránek výrobce byla luxusní, popisy instalace jasné, vše bylo hotové cca do 10min. Je navíc síťová, tak mě mile překvapilo, že funguje i skenování po síti (Xsane), včetně automatického podavače. Prostě paráda, musím Brother pochválit, takhle si představuji podporu pro uživatele a to nejen majoritního systému. Nicméně HP, by mělo být také dobrá volba, je tam dlouhodobě vzájemná podpora.
Aj dont spíík ííngliš :)

dennyyl

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Listopadu 2011, 12:45:05 »
Děkuji za typ , mrknu se na ní

ntz_reloaded

• Lokaj
  • Závislák
  • skill :: ur home erly
« Odpověď #3 kdy: 28 Listopadu 2011, 12:48:40 »
podle mych zkusenosti RICOHy a HP (ty ale nemam rad) funguji fajn ..
tikejte mi, taky Vam tikam ...
song of the day - openSUSE, openindiana, DuckDuckGo
The noise ain't noise anymore, who's to blame, WHO'S TO BLAME ??

dennyyl

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 26 Prosince 2011, 21:13:32 »
Teď jsem dodával do jedné firmy tiskárnu Brother DCP-7065DN. Vzhledem k tomu, že tam používají i linux jsem jí vybíral. Instalace ovladačů ze stránek výrobce byla luxusní, popisy instalace jasné, vše bylo hotové cca do 10min. Je navíc síťová, tak mě mile překvapilo, že funguje i skenování po síti (Xsane), včetně automatického podavače. Prostě paráda, musím Brother pochválit, takhle si představuji podporu pro uživatele a to nejen majoritního systému. Nicméně HP, by mělo být také dobrá volba, je tam dlouhodobě vzájemná podpora.

Nemůžu stále vybrat tiskárnu, našel jsem co by se mě líbila typ Brother DCP-7070DW, jenže podle recenzí je dost hlučný ventilátor. Neměl jsi možnost se s uvedenou tiskárnou seznámit?

Beetljuice

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 27 Prosince 2011, 10:01:24 »
No párkrát jsem na ní tisknul, ale abych řekl pravdu u laserových tiskáren jsem nějak zvyklý na hluk (hučení) při tisku, tak nemůžu hodnotit  ;)
Aj dont spíík ííngliš :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.