Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: xfce4-weather-plugin  (Přečteno 1136 krát)

J0hn

• Aktivní člen
  • *
xfce4-weather-plugin
« kdy: 30 Prosince 2011, 17:17:44 »
Nevíte proč mi xfce4-weather-plugin nefunguje ani po aktualizaci co byla 29.12.? Chová se stejně jako předtím - nenajde mi žádné umístění a vypisuje k počasí jen 99. Na netu jsem četl, že problém byl na serveru ze kterého se data stahovala, ale čekal jsem, že po aktualizaci to pojede.
Intel Core2 Duo E6750, 4GB RAM, Nvidia-8800GT, Xubuntu 11.10-i386, http://j0hn.hys.cz/

majakmp3

• Aktivní člen
  • *
Re:xfce4-weather-plugin
« Odpověď #1 kdy: 05 Ledna 2012, 01:12:59 »
Nevíte proč mi xfce4-weather-plugin nefunguje ani po aktualizaci co byla 29.12.? Chová se stejně jako předtím - nenajde mi žádné umístění a vypisuje k počasí jen 99. Na netu jsem četl, že problém byl na serveru ze kterého se data stahovala, ale čekal jsem, že po aktualizaci to pojede.
Mě funguje bez problémů (Praha, Liberec, Brno, ... .) - Ale při zmiňované aktualizaci z 29.12.2011 se přímo v popisu aktualizace psalo, že to není konečným řešením, a je jenom otázkou času, kdy to opět přestane fungovat - problém spočívá v tom,  že weather.com už nechce poskytovat tyto  informace zdarma.
   Doporučuji místo tohoto pluginu používat: Weather Indicator, je v Centru Softwaru pro Ubuntu, jako zdroj dat lze zvolit Yahoo a nebo Google - osobně používám jako zdroj dat Google, a doposud nebyl problém.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.