Ahoj, pred nedavnem jsem resil upgrade systemu z Dapper drake na Edgy Eft, jelikoz mam mesicni limit na mnozstvi stazenych dat, chtel jsem usetrit prenos dat po siti a sehnal jsem si Ubuntu Edgy Eft na CD. Ve wiki je vše podrobně rozebráno, takže jsem spoléhal na to, že se vetšina dat bude tahat z CD a neco malo z netu. Jenze VSE se tahalo z netu, zkousel jsem i odpojit sitovy kabel, ale upgrade se pak zastavil a z do te doby, nez jsem jej zase pripojil. Chtelo to stahovat neco kolem 1GB dat...
Pouzil jsem prikaz uvadeny ve wiki:gksu "sh /cdrom/cdromupgrade"Chtel bych tedy vysvetlit, co a jak vlastne probiha, ja vse musel vyresit novou instalaci nove verze a tim jsem vlastne prisel o veskera nastaveni a sve oblibene programy. Pokud budu muset pokazde, kdyz vyjde nova verze Ubuntu mazat tu minulou, bude to vazne blbe, hodne spoleham, ze i upgrade pomoci CD nejak zprovoznim.
Taky by me zajimalo, kdyz se upgrade zdarne povede, jak je to s nastavenim systemu, zda se zachova nebo zda se uvede do nejake defaultni polohy (myslim napr. motivy vzhledu, barvy terminalu a treba i mnou doinstalovane programy jako Psi nebo Bluefish).
Dekuji za Vase odpovedi