Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox nezobrazuje videa  (Přečteno 2039 krát)

Zášek

• Návštěvník
Firefox nezobrazuje videa
« kdy: 01 Ledna 2012, 23:10:07 »
Zdravím, firefox mi nechce přehrát (ani zobrazit, jenom černý čtverec) videa, například na webu videacesky.cz. Na youtube mi to zobrazuje na nějakém menším rozlišení, až když kliknu na youtube HD tak mi to naskočí do normálního okna.

Ještě mám problém s vykreslováním, vše se mi zdá takové malé a rozmazané. Nevíte co s tím?

Díky Zášek
« Poslední změna: 01 Ledna 2012, 23:24:23 od Zášek »

walish

• Návštěvník
Re:Firefox nezobrazuje videa
« Odpověď #1 kdy: 02 Ledna 2012, 00:32:51 »
zkus do terminálu postupně dát toto:

sudo su
apt-get update
apt-get upgrade
apt-get purge flashplugin-nonfree
apt-get install flashplugin-nonfree
exit

případně otevři synaptic a najdi si tam gnome flash player nebo jak se to přesně jmenuje a nainstaluj to,mělo by ti to pak běžet
Intel C2D@2.0GHz,3GB RAM DDR2,ATi Radeon HD 3650 512MB,Ubuntu 11.10 + Gnome3 + shell
Fiat Punto

Zášek

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 03 Ledna 2012, 21:22:38 »
V terminálu mě to nechce pustit přes heslo, přitom ho zadávám správně  >:(

RNA

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 04 Ledna 2012, 10:07:37 »
Tak, jak to napsal Walish musíte zadat heslo uživatele root, nikoliv svoje. Navíc je nesmyslný první příkaz, dejte tam pouze su. Pokud nemáte aktivivaného uživatele root (ubuntovina), používejte prostě před každým příkazem sudo, na heslo se to zeptá jen poprvé, pokud nemáte nastaveno jinak.

Zášek

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 04 Ledna 2012, 17:10:09 »
A jak zjistím to heslo prosím? Pokud vím tak jsem tam zadával jen to uživatelské...

€uroSVK

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 04 Ledna 2012, 17:52:32 »
Nebude jednoduchsie ak pojdes do centrum softveru ubuntu a tam si das vyhladat adobe a kliknes na nainstalovat na zasuvny model adobe flash + adobe flash plugin 10? Skus ci ti to takto pojde, mne v mozile ficia videa a to mi dokonca stacilo cez cen trum softu nainstalovat len druhu aplikaciu.

Zášek

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 04 Ledna 2012, 18:24:39 »
Flash player z centra SW jsem si stáhl, problémy přetrvávají. Nebo spíš se objevují další, popis zde

macu

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 04 Ledna 2012, 19:58:52 »
nenastavoval jsi nějakou "bezpečnostní" politiku pro Flashplayer? http://www.macromedia.com/support/documentation/cz/flashplayer/help/settings_manager03.html

zkontroluj si, co je tam nastaveno, mě to taky nefungovalo u některých webů až jsem si všiml, že jsem si s tím někdy hrál...popř. to může být nastaveno defaultně (opravdu netuším, ale stojí to za pokus)
hlavně si zkontroluj kartu: Panel Globální nastavení ukládání - kde je nutné u některých webů mít vše zaškrtnuté
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 24.04 64bit, Gnome Shell 46
Ntb: HP Probook 650 G2, Intel Core I5-6300U, 8 GB DDR4 RAM, Intel Graphics 520, Ubuntu 25.04, Gnome Shell 48

Zášek

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 06 Ledna 2012, 19:08:01 »
S ničím jsem si nehrál. Dnes jsem měl čas a tak zase naběhl na ubuntu že se v tom trošku poškrabu, a najednou je problém pryč   ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.