Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Alt+Tab a velikost ikon Gnome3  (Přečteno 1455 krát)

walish

• Návštěvník
Alt+Tab a velikost ikon Gnome3
« kdy: 02 Ledna 2012, 23:27:37 »
Zdravím,

mám takový problém. Taky běžím na gnome3 a mám problém se zkratkou alt+tab. Po zmáčknutí těchto dvou lze klikat pouze na lištu, po otevření jakéhokoliv okna nelze klikat ani psát, po zmáčknutí ESC zase jede vše normálně. Kde se to dá prosím nastavit? Díval jsem se do ccsm, tam jsem to zkoušel zapnout a nastavit při přepínání aplikací i oken,ale beze změny. Výchozí nastavení ccsm taky nic nezměnilo. Mám tam vlastně nahraný ten extension-alternate-tab, zkoušel jsem odinstalovat a nahrát znova, taky nic.

A ještě mě napadlo, že v činnosti->aplikace mám ty ikony dost velké a polovina jich je hodně rozmazaných, prostě jako když maličkou ikonku zvětšíte - lze nějak změnit velikost? viděl jsem skiny i různě upravené nabídky, že vlevo jsou třeba i složky, ikony menší atd. - dá se to někde nastavit? nenašel jsem to.

Díky moc za odpovědi
Intel C2D@2.0GHz,3GB RAM DDR2,ATi Radeon HD 3650 512MB,Ubuntu 11.10 + Gnome3 + shell
Fiat Punto

walish

• Návštěvník
Re:Alt+Tab a velikost ikon Gnome3
« Odpověď #1 kdy: 12 Ledna 2012, 21:44:09 »
 :o
Intel C2D@2.0GHz,3GB RAM DDR2,ATi Radeon HD 3650 512MB,Ubuntu 11.10 + Gnome3 + shell
Fiat Punto

Sešívaný

• Stálý člen
  • **
    • Osobní stránky
Re:Alt+Tab a velikost ikon Gnome3
« Odpověď #2 kdy: 13 Ledna 2012, 18:24:36 »
K Alt+tab: nevím, kde může být problém. Doporučuji odinstalovat všechna rozšíření a promazat konfigurační soubory GNOME v domovském adresáři. Nicméně ccsm ti nijak nepomůže, ten slouží k nastavení Compizu. GNOME 3 ale používá Mutter.

K těm ikonám: lze to změnit v souboru /usr/share/gnome-shell/theme/gnome-shell.css, kde je i velikost ikon v Činnostech.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.