Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak nahradit v XFCE (Xubuntu 11.10) výchozí Thunar za PCManFM?  (Přečteno 1842 krát)

mio69

• Návštěvník
Definitivně jsem přešel z dlouhodobě používaného Gnome na XFCE, protože mě absolutně nevyhovuje nenažranost,ergonomie a bugovost Unity i GnomeShellu. Ale chtěl bych vyměnit Thunar za PCManFM. Pokud PCManFM naistaluji, a dám pryč Thunar, zmizme i závislost na zobrazovaní ikon na ploše. Jak docílit toho, aby se mi ikony a zástupci na ploše otevřely? Zkoušel jsem všechny možné postupy dle Googlu, ale nikdy mi to nefungovalo.Máte někdo zkušenosti? Nechci mít oba manažery.
Ubuntu 10.10
Registered Linux User #506269

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
Re:Jak nahradit v XFCE (Xubuntu 11.10) výchozí Thunar za PCManFM?
« Odpověď #1 kdy: 01 Listopadu 2011, 18:34:13 »
Thunar v XFCE zajištuje kreslení ikon na ploše. Nebylo by lepší ho tam nechat?
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

mio69

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 01 Listopadu 2011, 19:26:36 »
Postupoval jsem podle tohoto, jenže mi to nefunguje: http://stuff.body-builders.org/content/xfce-replace-thunar-pcmanfm . Mít oba mi trochu vadí, protože něco se otevře v jednom, další ,třeba fleška v druhém...
Ubuntu 10.10
Registered Linux User #506269

tomm.tux

• Návštěvník
    • www.isova.cz
« Odpověď #3 kdy: 15 Ledna 2012, 12:22:20 »
Řeším stejnou záležitost. Přišel jsi na to? Změnit pouze preferované aplikace nepomůže...
« Poslední změna: 15 Ledna 2012, 12:33:31 od tomm.tux »
www.isova.cz - Internetový portál pro ty jež chtějí mít finance pod kontrolou ...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.