Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Lamáckej dotaz na ovladač Nvidia  (Přečteno 988 krát)

Hopák

• Návštěvník
Lamáckej dotaz na ovladač Nvidia
« kdy: 25 Ledna 2012, 08:01:26 »
Zdravím,asi je to trapný dotaz,ale zajímá mě... po instalaci  Kubuntu 11.10 jsem měl  ke grafice nVidia GeForce 210   svobodný ovladač nouveau  a v systémovým nastavení monitoru mi to hlásilo  max . rozlišení monitoru a obnovovací frekvence 60Hz. nastavení výstupu DVI-1.Po instalaci (nabídlo se mi to během aktualizací) nesvobodného ovladače Nvidia.... vše běhá jak má vše je ok,ale v nastavení monitoru mi to hlásí najednou obnovovací frekvence  50Hz jako max a výstup Default,mám to ignorovat,či je něco blbě??? :-\
Dík za odpovědi.......

janek-m

• Host
Re:Lamáckej dotaz na ovladač Nvidia
« Odpověď #1 kdy: 25 Ledna 2012, 09:50:08 »
Pokiaľ všetko šlape, ako má, nechal by som to tak. Ale ak ju chcete zvýšiť a zároveň si overiť, či máte nainštalovaný správne ovládač graf. karty, pozrite na túto stránku a urobte test: http://wiki.ubuntu.cz/Grafick%C3%A9%20karty%20NVIDIA
« Poslední změna: 25 Ledna 2012, 11:33:40 od janek-m »

Hopák

• Návštěvník
Re:Lamáckej dotaz na ovladač Nvidia
« Odpověď #2 kdy: 25 Ledna 2012, 14:30:42 »
Vyzkoušel jsem nastavení vše funguje (3d test) nehlásí žádné chyby,vše ok.Jen mi nešla zvýšit dle návodu  obnovovací frekvence.Ale jinak vše funguje radši se nebudu v tom vrtat a nechám to být,jen sem chtěl zjistit jestli to můžu tak nechat... :-\

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.