sudo apt-get update
sudo apt-get install usb-modeswitch
sudo apt-get install libusb
echo 'SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idProduct}=="1446", SYSFS{idVendor}=="12d1", RUN+="/lib/udev/modem-modeswitch --vendor 0x12d1 --product 0x1446 --type option-zerocd"'
sudo tee /etc/udev/rules.d/45-huawei1750.rules
Pravděpodobně je modem stále přepnutý v CD módu.Postupoval jsi podle návodu instalace? Asi mělo být jasněji napsané že ty přikazy je každý řádek zvlášť. Takže takto. Otevřít terminál a postupně tam zadávat tyto příkazy. Pokud bude chtít heslo tak naklikat a Enter. Kód: [Vybrat]sudo apt-get updateKód: [Vybrat]sudo apt-get install usb-modeswitchKód: [Vybrat]sudo apt-get install libusbKód: [Vybrat]echo 'SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idProduct}=="1446", SYSFS{idVendor}=="12d1", RUN+="/lib/udev/modem-modeswitch --vendor 0x12d1 --product 0x1446 --type option-zerocd"' Kód: [Vybrat]sudo tee /etc/udev/rules.d/45-huawei1750.rules
Citace: RRadek 08 Února 2012, 11:04:17Pravděpodobně je modem stále přepnutý v CD módu.Postupoval jsi podle návodu instalace? Asi mělo být jasněji napsané že ty přikazy je každý řádek zvlášť. Takže takto. Otevřít terminál a postupně tam zadávat tyto příkazy. Pokud bude chtít heslo tak naklikat a Enter. Kód: [Vybrat]sudo apt-get updateKód: [Vybrat]sudo apt-get install usb-modeswitchKód: [Vybrat]sudo apt-get install libusbKód: [Vybrat]echo 'SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idProduct}=="1446", SYSFS{idVendor}=="12d1", RUN+="/lib/udev/modem-modeswitch --vendor 0x12d1 --product 0x1446 --type option-zerocd"' Kód: [Vybrat]sudo tee /etc/udev/rules.d/45-huawei1750.rulesusb-modeswitch je AFAIK v zakladnej inštalácií od 10.04
Mám znovu ten samí problém i Ubuntu 11.10. Podle návodu napíši v terminálu lsusb a zobrazí se mi tam toto: Bus 003 Device 005: ID nějaké číslo: nějaké číslo Huawei Technologies Co., Ltd.Podle návodu by to bylo dobře, ale když mám zadat znovu lsusb tak se mi má obrazit něco jiného a mě se zobrazí pořád to stjené, jinak návod je na této adrese: http://wiki.ubuntu.cz/HUAWEI%20E1750