Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Transmission po startu  (Přečteno 1142 krát)

Iver

• Návštěvník
    • Facebook
Transmission po startu
« kdy: 03 Dubna 2012, 08:58:42 »
Zdravím. S Linuxem teprve začínám. Mohl by mi někdo poradit jaký příkaz mám napsat v nastavení po spuštění, aby se mi Transmission spouštěl po spuštění systému (nejlépe minimalizovaný)?
Intel Pentium dual-core procesor T2390 (1.86 Ghz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache), Up to 358 MB Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3100, 2 GB, Ubuntu 11.10 "Precise Penguin". Používám Unity.

aloisam

• Host
Re:Transmission po startu
« Odpověď #1 kdy: 03 Dubna 2012, 11:08:06 »
bych řekl, že to je transmission-gtk, ale nevím, používám deluge a transmission nějak nemůžu najít, asi jsem to odinstaloval. :) Na tu minimalizaci se podívej v nastaveních...

ludolph

• Host
« Odpověď #2 kdy: 03 Dubna 2012, 11:20:04 »
Zdravím. S Linuxem teprve začínám. Mohl by mi někdo poradit jaký příkaz mám napsat v nastavení po spuštění, aby se mi Transmission spouštěl po spuštění systému (nejlépe minimalizovaný)?

pro zacatecnika je nejlepsi asi tento postup:

1. otevri si aplikaci Startup Applications Preferences
2. najdi ikonu aplikace TransmissionBitTorrent
3. pretahni mysi ikonu Transmission do prostoru okna StartupApps Preferences a je to hotove
4. zkontroluj zda je zaskrtnuta fajfka u  aplikace transmission v seznamu StartupApps prefererences

Iver

• Návštěvník
    • Facebook
« Odpověď #3 kdy: 03 Dubna 2012, 11:33:23 »
Děkuju, jsem blbec. To jsem mohl zkusit hned :) Cesta pro spuštění je "transmission-gtk %U". Ještě kouknu na parametry pro tu minimalizaci.
Intel Pentium dual-core procesor T2390 (1.86 Ghz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache), Up to 358 MB Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3100, 2 GB, Ubuntu 11.10 "Precise Penguin". Používám Unity.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.