Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Empathy - automaticky připojen?  (Přečteno 1493 krát)

koho-p

• Návštěvník
    • www.tybrdo.cz
Empathy - automaticky připojen?
« kdy: 27 Dubna 2012, 07:37:30 »
ahoj,
v Empathy v 12.04 mám v Nastavení zvolenou možnost "Připojovat se automaticky po spuštění". Avšak toto nefunguje a já musím nastavovat stav ručně. Samozřejmě bych mohl přidat aplikaci mezi programy spouštěné po spuštění, ale ptám se, jestli je to bug nebo ne. Pokud to přidám ručně mezi spouštěné programy, tak na mě vyskakuje po spuštění okno Empathy, ale mě by bohatě stačilo, kdybych měl nataven stav na "přítomen".
díky za odpovědi/rady

Pavel Brandýský

Re:Empathy - automaticky připojen?
« Odpověď #1 kdy: 30 Dubna 2012, 15:20:57 »
ahoj,
v Empathy v 12.04 mám v Nastavení zvolenou možnost "Připojovat se automaticky po spuštění". Avšak toto nefunguje a já musím nastavovat stav ručně. Samozřejmě bych mohl přidat aplikaci mezi programy spouštěné po spuštění, ale ptám se, jestli je to bug nebo ne. Pokud to přidám ručně mezi spouštěné programy, tak na mě vyskakuje po spuštění okno Empathy, ale mě by bohatě stačilo, kdybych měl nataven stav na "přítomen".
díky za odpovědi/rady

Ta možnost "Připojovat se automaticky po spuštění" je myšlena jako připojení se po startu Empathy, ne tedy po startu systému. Na to se musí jinak.
Asi jediná nejrychlejší možnost je přidat Empathy k aplikacím spouštěným při startu s jedním šikovným přepínačem (-h), viz obrázek:

Takové nastavení nám způsobí to, že Empathy se při startu systému spustí bez zobrazení okna se seznamem kontaktů a zároveň (pokud je v nastavení Empathy zaškrtnuto  "Připojovat se automaticky po spuštění"), tak se i přihlásí k účtu či účtům v něm nastavených.
« Poslední změna: 30 Dubna 2012, 15:23:51 od Pavel Brandýský »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.