Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 14.04 Nautilus kolabuje  (Přečteno 1367 krát)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Ubuntu 14.04 Nautilus kolabuje
« kdy: 27 Dubna 2014, 22:51:34 »
Zdravím,
občas se mi stane, že mi po aktualizaci na Ubuntu 14.04 při otevření externího disku, složky s fotkami kolabuje Nautilus. Ztmavne a ukáže mi dialog pro vynucené ukončení což pro změnu buď nefunguje nebo Nautila už nerozchodím a zbývá reset. K tomu se mi přidala poprvé i havárie pravděpodobně Xorg serveru. Co byste navrhovali jak to vyřešit? Jak třeba na upgrade Nautila 3.12 nebo rovnou vyměnit za Nemo? Díky

PS: Bohužel mi současná LTS přijde jako poměrně uspěchaná verze. Jsou tam další drobné chybičky, který kazí dojem z LTS jako výkon při přehrávání videa, nefunkční náhledy videa, problikávající ikona Skypu v panelu atd.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:Ubuntu 14.04 Nautilus kolabuje
« Odpověď #1 kdy: 28 Dubna 2014, 11:53:21 »
Ono to chce počkat pár měsíců do 14.04.1 kdy budou tyto drobnosti vyladěny a do té doby je tu stabilní vyladěná 12.04.4 ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Amidamaruuu

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Května 2014, 21:44:25 »
Chtěl jsem dotat adminovi,že na té 14.ctce zamrzáva i internet.Skoušel jse ji,ale vrátil se raději k 12.ce.Zkoušel jsem ji na dvoujádru a 4.gigové ramce,Istaloval ji na flashku,Stačí něco k tomu stahovat,nebo 2x otevřít str.,a komp zamrzne.To jenom,pro kluky,co Ubuntu vyladují.Jinak,po přechodu z XP a 7.mičky,jsem nadmíru spokojen.Dává mi vše,co potřebuju.Už bych neměnil.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 05 Května 2014, 09:49:26 »
Já přeinstalovával na 14.04 už cca 15 pc a zatím všude bez sebemenšího problému. Tohle je prostě individuální záležitost, 100% funkčnost na všech strojích zajistit prostě nejde, leda by to bylo jako u Apple kde se dodává os rovnou s hw.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.