Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: LibreOffice Calcl - špatné vkládání zkopírovaných dat  (Přečteno 952 krát)

m_v

• Aktivní člen
  • *
LibreOffice Calcl - špatné vkládání zkopírovaných dat
« kdy: 10 Července 2012, 21:35:39 »
Ahoj,
v google chrome si otevřu tabulku v google dokumentech vygeneruji si několik průměrů a snažím se je zkopírovat do libre office calc - vloží se ale naprosto nesmyslná čísla, do writeru se vloží správná čísla, kamkoliv jinam se vloží správná čísla, jen do calcu ne. Nechci celou tabulku z google dokumentů stahovat, chtěl bych jen zkopírovat pár čísel, měnil jsem v calcu formáty buněk, ale nic nepomohlo. Obyčejná čísla se kopírují správně, jen ne čísla, která jsem získal pomocí vzorce. Snad je mi trochu rozumět, předem děkuji za pomoc.

Rover623

Re:LibreOffice Calcl - špatné vkládání zkopírovaných dat
« Odpověď #1 kdy: 10 Července 2012, 21:56:04 »
Zkusil jsi kopírovat přeš paměť X serveru, to uděláš tak, že označený řetězec chytneš myší a přetáhneš ho do programu do kterého potřebuješ

m_v

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 10 Července 2012, 23:08:21 »
v google chrome celý řetězec chytím, ale nemůžu se žádným způsobem přepnout do calcu, zkoušel jsem mít obě okna chrome i calc přímo vedle sebe, zkoušel jsem najíždět na ikonu calcu v launcheru s výběrem a nic....asi dělám něco špatně?

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 11 Července 2012, 12:05:01 »
Mělo by stačit chytit, objeví se šipka a u ní rámeček s textem nebo ikona dokumentu a pak by mělo stačit chvilku podržet ukazatel nad spuštěnou aplikací kam se má řetězec přemístit a najet s ním na potřebnou buňku

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.