Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: xbuntu a windows  (Přečteno 1450 krát)

mar.h

• Návštěvník
xbuntu a windows
« kdy: 22 Srpna 2012, 15:01:20 »
Dobrý den,
 chtěl bych se zeptat nainstaloval jsem vedle Win 7 Xubuntu ale když zapínám počítač tak se nejprve objeví tabulka se všemi režimy Linux včetně recovery a až když kliknu na spodní řádek s win7/... tak mě to přehodí do nabídky kde již mám na výběr konečně pouze z Windows a Xbuntu dá se to nějak změnit? Jiným bootováním nebo doinstalováním nějakých programů které by ty dva systémy zkompatibilnily při instalaci jsem žádné oddíly neměnil abych to nezvrtal nechal vše jak bylo jen jsem na konci instalace zakliknul sdílení nějakých archivů s Win. myslel jsem že to byly jen dokumenty ale jak je viděl tak asi ne.                           
                                                                                                                  Děkuji

mar.h

• Návštěvník
Re:xbuntu a windows
« Odpověď #1 kdy: 22 Srpna 2012, 15:13:10 »
Nebo bude jednodušší když to xubuntu přeinstaluju a to sdílení v instalaci tentokrát nezaklinu moc se v tom totiž nevyznám.

beer

• Host
Re:xbuntu a windows
« Odpověď #2 kdy: 22 Srpna 2012, 17:07:23 »
1) kolik máš pevných disků? Byly ty disky předtím čisté - to znamená jen jeden oddíl s windows?
2) jak si instaloval linux? Z windows, nebo si nabootoval do live cd/dvd? Kolikrát si instaloval linux? Jednou přes Wubi a jednou přes live cd/dvd?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.